נפיחות בבטן-מה עושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן-מה עושים
    מוקה
    18/09/2007

כבר תקופה לא קצרה אני סובלת מנפיחות בבטן עלי לציין שלעולם לא סבלתי מתופעה שכזאת . לא שיניתי את הרגלי האכילה.אני לא תמיד אוכלת מסודר בשעות קבועות אבל שוב.תופעה כזאת לעולם לא הייתה. רציתי לדעת מה יכול להקל על התופעה של הנפיחות.האם לוותר על מזונות מסויימים ואם כן אשמח לקבל אפילו רשימה חלקית של מזון שלא מנפח תבטן. והאם יש גם מה לעשות בנוגע ל"יציאות" פשוט מאז התופעה אני כבר לא מבקרת הרבה בשירותים.. הנפיחות היא פיסית כמובן הבטן יצאה מה שפעם לא היה לי תמיד היתה לי בטן"שנידבקת לגב" זה מציק לי מבחינה אסטטית ועוד שאלה
    גובה 173 משקל 58-גיל:30 נראה לי סביר...לא...אשמח אם גם על זה תענו לי אגב רציתי לדעת אם זה סביר המשקל לגיל ולגובה תודות רבות המשך לילה מופלא לכולנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בבטן-מה עושים

הוספת תגובה

• תשובה למוקה

ד''ר רוני חרמון
    18/09/2007

משקלך בסדר אפילו נמוך לגילך.
    בקשר לנפיחות בבטן ולעצירות זה הולך ביחד. השלב הראשון הוא לסדר את היציאות שלך בשרותים ע"י מוצר תרופתי כל שהו אני ממליץ על כדור טבעי מאלואוורה ALOWE . יש לקחת אותו במשך שבוע מידי יום וברגע שהיציאות מסתדרות יש להמשיך עם לקיחת הכדור יום כן ויום לא ורק אם הכל מסתדר להפסיק אותו.
    דבר חשוב מאוד הוא לשתות 200 כוסות מים ליום
    ולבסוף להמנע ממאכלים יוצרי גזים ועושי עצירות כמו: שעועית אפונה כרוב כרובית עדשים בצל לבן ואפילו מוצרי חיטה שונים, חומוס ביצים וכו'
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו שלא ציינתי

מוקה
    18/09/2007

ותודה אגב על התשובה המהירה.
    אז ככה:לא ציינתי שכל יום אני שותה לפחות בקבוק גדול של מי עדן או נביעות, אוכלת ירקות (לרוב מלפפון ועגבניה. ופירות מדי פעם. לגבי הביצים והחיטה: אני משתדלת לסתום תאבון ולא להשאר רעבה ולא לנשנש על ידי כך שאני אוכלת פעם ביום לפחות ביצה עם הירקות שציינתי ועם כף או 2 של גבינה/קוטג ו"מנשנשת" עם גביע של יופלה עם פירות.
    עכשיו...לגבי החיטה, אני אוכלת לפחות פרוסת לחם שחור או 2 כסנדביץ ומכורה לכל הרוגלעך והבורקסים מידי פעם מנשנשת אחד או 2, אני לא אוכלת הרבה כמו ששמת לב אז אילך זה שאני משמינה והבטן מתנפחת?אשמח לקבל תגובה (לגבי הביצה הבנתי שבאמת היא מקלה על רעב בהמשך היום כי היא גורמת לתחושת שובע..האם זה נכון? לפעמים אני אוכלת חביטה או בקושקשת...לא קשה )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו