מתי לאכול ארוחה עיקרית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי לאכול ארוחה עיקרית?
    רוית
    27/10/2009

שלום אני בת 27 שוקלת 62,התחלתי דיאטה בה הפחתתי מכמויות האוכל,והליכה של כ4 ק"מ כל יום, הבעיה העיקרית שלי היא שאני עובדת כל יום מ9מעד 6 אין לי מיקרו במשרד שאני יכולה להכין אוכל בריא בבית ולחמם במשרד ולאכול אוכל מבחוץ אני מעדיפה שלא,האם זה אפשרי שבמשך יום העבודה אני יאכל לחם קל או לחמית עם קוטג' ומאוחר יותר ברנפלקס עם חלב ואת הארוחה העיקרית של היום אני יאכל כשאגיע הביתה בסביבות 6וחצי 7,וזה אומר פסטה עם חזה עוף או דג בתנור או ירקות מאודים וכ'? יש לציין שאני הולכת לישון כל יום ב11 12 בלילה ועושה הליכה ב8,אז זה קריטי אם אני יאכל בשעה 7 את הארוחה שלי העיקרית? תודה רבה לכם ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי לאכול ארוחה עיקרית?

הוספת תגובה

• חשוב מה וכמה אוכלים ופחות מתי.

אהרון רזון
    27/10/2009

אין בעיה לאכול את הארוחה העיקרית בערב, בעיקר שאת הולכת לשון מאוחר. בכל זאת השתדלי לאכול לפחות 4 פעמים ביום. אל תשכחי לקחת לעבודה ירקות וגם פרי.. הלחם הקל צריך להיות מקמח מלא. חלב 1%.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו