טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
סנדביץ קל + קוטג' 1% (לפני ספורט) סנדביץ קל חומוס + פסטרמה 1% (אחרי ספורט)
בערב סלט לפעמים עם סנדביץ קל.
אני עושה ספורט בין 3 ל5 פעמים בשבוע.
עד עכשיו הקפדתי על התפריט אך השתוללתי בסופ"ש ולכן השמנתי. אם אני אסתום את הפה בסופ"ש ואקפיד אך ורק על התפריט, כמה אני יכולה לרדת בחודש? וכמה ארד אם אני אגביר את כמות הפעילות הגופנית ל6-7 פעמים בשבוע? (חשוב לי לדעת כי יש לי נסיעה לחול בעוד חודש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הדיאטה אינו מבצע חד פעמי, אם בנסיעה לא תמשיכי להקפיד, כולל פ"ג, תעלי את הכול בחזרה, ואם הנסיעה ארוכה, תשמיני יותר ממה שהורדת. זאת תופעה בדוקה אצל מי שמרזה לקראת נסיעה כמטרה בפני עצמה. התפריט בסדר, הייתי מוסיף ירק בבוקר ומוריד את הפחמימה בצהריים כי יש לך מספיק סנדביצ'ים (קמח מלא). העוף ללא שומן ועור, יש לגוון בדג טרי צלוי. אני לא יודע מה היקף ואופי הספורט, אבל אם את רוצה לראות תוצאות מוחשיות תוך חודש, צריך לפחות שעה וחצי ביום, פעילות אירובית בעצימות בינונית, רצוי מפוצל. תוכלי להוריד עד 4 ק"ג בחדוש הראשון, אם זאת התחלת הדיאטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם אני חייבת להוריד את כוס הפחמימה בצהריים? ניסיתי את זה בעבר אבל זה מאוד ביאס אותי כי המשמעות של זה היא להיפרד מפירה/פסטה/פתיתים וכו' שאני מאוד אוהבת....
כמה קלוריות יש בתפריט שלי? כמה קלוריות אני אמורה לאכול ביום (בהרזייה/ שמירה על המשקל)
כמו שאמרתי אני עושה ספורט 3-5 פעמים בשבוע, כל פעם במשך שעה, יום אחד חיטוב, יום אחר ספינינג/אלפיטי. זה לא מספיק??,
אם אפשר היה לא לוותר על שום דבר שאוהבים וגם לרזות, לא היו כבר שמנים בעולם. זה עקרוני, אבל במקרה שלך אפשר להמשיך עם פחמימות (במתינות ומלאות בלבד), אך הקצב יהיה איטי יותר. כפי שאמרתי יש לך הרבה עמילנים ביום בצורה של כריכים וברנפלקס. אני לא בעד הפרדת המזונות (שילובים) כלשונה, אבל מעודד אכילת בשר (כולל דג) עם ירקות בלבד. זה עוזר להרזיה ועוד יותר לשמירה. הרבה אנשים, ואני ביניהם, אימצו את השיטה כאורח חיים. בתפריט המקורי שלך יש כ1400 קק"ל ובשלב הזה תואם את צרכי הגוף שלך, כולל הרזיה מתונה עם הפ"ג. אם את רוצה לרזות יותר מהר ועדיין בריא, צריכה לאמץ את ההמלצות שלי. מינון הפ"ג שלך מתאים להרזיה מתונה ולשמירה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד