טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הארוחה שבתום האימון צריכה להיות דלת שומן. השומן מעכב את העיקול וההטמעה (נחוצה לבניית השריר). תוך כמה דקות מסיום האימון מומלצת פחמימה עם אינדקס גליקמי גבוה לצורך השלמה מהירה של חלק מהגליקוגן שנשרף, כדי למתן את פרוק רקמת השריר.דוגמה: תמרים, תפו"א אפוי, קורנפלקס, בגט צרפתי. תוך שעה (אם זה קצת יותר לא קורה אסון) הפחמימות צריכות להיות מורכבות ומלאות , למשל לחם מחיטה מלאה, אורז מלא, שיבולת שועל, פסטה מלאה. מומלץ לתכננן כך שארוחה זו תהיה ארוחה עיקרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים