חריגה דחוף...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חריגה דחוף...
    חסויה
    01/11/2009

אני במסגרתתפריט של דיאטה-שמירה. כלומר ישנם ימים שאני קצת יותר רעבה אך דואגת שהמזון עדיין יהיה בריא(ימים אילו נקראית שמירה). היום לדוגמא זה יום שמירה : בבוקר- לחמניה קלה+ביצה+גבינה+2 כוסות חד פעמי של פיטנס(דגנים מלאים)+נס קפה עם סוכרזית
    ביניים-12 ענבים
    צהריים- לחמניה קלה +כף טחינה+חזה עוף צמחי+מרק בצל +4 כפות קוסוקס
    ביניים תפוז +כוס חד פעמי ל פיטנס
    ערב-נס קפה+סוכרזית +2 פרוסות קל +כף ריבה לייט
    * אני מעדיפה להקפיד על תפריט דיאטה שכולל פחות פחמימות אך אני סטודנטית ובתקופת לימודים רעבה יותר אז אני מעדיפה לאכול יותר דגנים מלאים(כמו פיטנס) או עוד 2 פרוסות קל מאשר פחמימות פשוטות וממתקים. חשוב לי לציין שארוחת ערב שלי היא בשמונה וחצי מ קסימום אני משתדלת לא סמוך לשינה.
    * האם הכמויות מוגזמות מדי ליום שמירה?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חריגה דחוף...

הוספת תגובה

• עדיין לא עניתם לי

מוסתר
    02/11/2009

שאלה תחת הכותרת חריגה דחוף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי למוסתר

ד''ר רוני חרמון
    05/11/2009

דיאטה זה מדע ולכן אין אפשרות לשלוף מהשרוול תשובות את צריכה לחשב כמה קלוריות את צריכה לאכול ביום לפי הנתונים האישיים שלך ולהתאים את כמות הקלוריות הנכנסות לפי זה ולפי הפעילות הגופנית . חשוב לציין שגם מבנה הפחמימה חשוב ככול שהפחמימה יותר מורכבת זה יותר טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו