חזרה למשקל קודם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה למשקל קודם
    לי
    03/11/2009

גובהי 1.71, לפני הלידה האחרונה והשלישית שקלתי כ-64 קילו, זאת לאחר דיאטה עצמאית שעשיתי ובה ירדתי כ-15 קילו (מ-78 ק"ג ל-63). במשך יותר משנתיים שמרתי על משקל יפה של 62-64 עד שנכנסתי שוב להריון. יש לציין שתמיד הייתי רזה וחטובה עד הלידות ואז עשיתי את הדיאטה שהזכרתי. מאז הלידה עברו 3 שנים. הגעתי למשקל של 81 קילו וירדתי ל-68 (עם הרבה תנודות במשקל של עליות וירידות), כמעט הייתי שם,עוד 4 קילו וכמעט חזרתי למשקלי הנכסף, אבל עברה עלי תקופה קשה בה פניתי לאוכל, למתוקים בעיקר, לחטיפים. עליתי בחזרה ל-76 קילו.יש לציין שהייתי בסדנאות של קופ"ח וזה רק החמיר את הפרעות האכילה.כשאני אומרת הפרעות אני מתכוונת לשבוע שבועיים דיאטה ואח"כ אכילה בלי גבולות. נכון להיום התחלתי שוב דיאטה, נראה עד מתי זה יחזיק מעמד. בנתיים אני שוקלת 74.יש לי תפריט שקיבלתי באחת הסדנאות, אני מנסה שלא להצמד אליו באופן שרירותי,אלא לגוון וגם "לחטוא" פה ושם על מנת להכנס לפרופורציה ולא למשטר שגורם לי להשבר. אשמח לכל תובנה או עיצה מה לעשות במצבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה למשקל קודם

הוספת תגובה

• הבעיה היא נפשית וחוסר ביטחון עצמי

אהרון רזון
    03/11/2009

"נכון להיום התחלתי שוב דיאטה, נראה עד מתי זה יחזיק מעמד."
    מכל מה שכתבת זה הדבר הכי משמעותי ומדאיג. אפסי הסיכוי להצליח במשהו שאת בעצמך מיעדת לכישלון, וזה תופס שבעתיים כשמדובר במשטר הרזיה שממילא אינו דבר פשוט. מצד שני, אני מבין את העמדה הדפנסיבית הזאת אחרי שורה של כשלונות, ויש לך סיבה טובה לחשוב שגם הפעם לא יהיה שונה.
    את לא יכולה להחזיק את המקל בשני קצותיו: מצד אחד את מבקשת עזרה ומקבלת אותה ומצד שני
    מחליטה לא לכבד את ההנחיות ו"לחטוא" באופן מכוון ומתוכנן. יש הבדל בין מעידות חד פעמיות שקורות אצל הרבה מרזים לבין תכנון ה"חטאים".
    אני מציע לך דרך חדשה שדורשת הרבה נחישות וכוח רצון ושינוי סדרי עדיפויות היא גם תמנע את
    התקפות הזלילה ותשפר לך את מצב הרוח והביטחון העצמי במה שנוגע להחזרת הגוף שלך למצב שאהבת:
    פעילות אירובית יומית של לפחות שעה וחצי יחד עם תזונה נכונה מותאמת לנתונים הפיזיים, המגבלות והעדפות שלך יעשו את העבודה. הסרוטונין והאנדורפינים שהפעילות תשחרר, ימתנו את התאבון ויגרמו להרגש הנפלאה פיזית ונפשית. את גם לא תרצי לקלקל עבודה "קשה" כזאת על ידי
    גרגרנות של רגע.
    מומלץ להכנס לכושר באופן הדרגתי ולהיות קשובה לגוף שלך. אם יש לך אפשרות להרשם למכון כושר או לשכור את שירותיו של מאמן כושר אישי, תעשי את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו