טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 16 שוקלת 51 וגובהי הוא 1.60 ..אם אני אוכל בממוצע 300-500 ק'ל כמו שכבר התחלתי לעשות כמה אני אוריד בשבוע??רוצה להגיע ל45 התפריט שלי: בוקר-לחמניה עם גבינה לבנה\קוטג' 5%.(200) ביניים-תפוח(50) צהריים-לחמניית ביס קטנה עם חביתה מחצי ביצה.(150) ערב-סלט מ3 ירקות פלפל עגבניה ומלפפון.(60) לפעמים מוותרת על ערב..
יש מה לשפר??
המון תודה לכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה זאת אומרת..אני פשוט מבקשת לדעת כמה אוריד בשבוע אם אעשה את התפריט הזה?? ואני עושה ספורט 3 פעמים בשבוע,עיצוב גוף וכאלה.. בבקשה תענה לי את מה שאתה יודע ואל תגיד לי מה אתה חושב..כי אני רואה שאני צריכה להרזות זאת לא אילוזיה שלי..
אני אודה לך אם תגיד לי בתוך כמה זמן בערך אני מגיעה ל45 עם התפריט הזה..??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הוא צודק אני עשיתי את אותו דבר וזה פגע בבריאות שלי.. ועכשיו יש לי התקפי זלילה ואני מנסה להתמודד עם זה כל יום .. אל תתחילי עם ההרעבה הזאת!!! אם את רוצה להרזות תעשי ספורט ותתיעצי עם ההורים שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את אולי חושבת שזה לא יקרה לך אבל זה יכול לקרות יותר מהר ממה שאת חושבת ובסוף את תהפכי לאנורקסית שכל מה שאת חושבת עליו זה אוכל ואיך להוריד קלוריות..
את בבעיה גדולה, אפילו שנראה לך שכולם מדברים שטויות. חבל שתגיעי לפגיעה בגוף שלך , לאישפוזים, וזה רק במקרה הטוב. תחשבי על העתיד- אני מניחה שאת רוצה ילדים באיזה שלב ולכן כדאי לך מאוד להזהר עם זה. לפי התגובה האגרסיבית שלך לרופא נראה שאת כבר שם - בבקשה תדברי עם מישהו שאת סומכת עליו - את זקוקה לעזרה דחופה!!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד