תפריט בסדר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט בסדר?
    מאי
    06/11/2009

אני בת 16 שוקלת 51 וגובהי הוא 1.60 ..אם אני אוכל בממוצע 300-500 ק'ל כמו שכבר התחלתי לעשות
    כמה אני אוריד בשבוע??רוצה להגיע ל45
    התפריט שלי:
    בוקר-לחמניה עם גבינה לבנה\קוטג' 5%.(200)
    ביניים-תפוח(50)
    צהריים-לחמניית ביס קטנה עם חביתה מחצי ביצה.(150)
    ערב-סלט מ3 ירקות פלפל עגבניה ומלפפון.(60) לפעמים מוותרת על ערב..

יש מה לשפר??

המון תודה לכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט בסדר?

הוספת תגובה

• שתי אפשרויות

אהרון רזון
    06/11/2009

1. גלישה להפרעות אכילה עם פגיעה בבריאות.
    2. השמנה עתידית אחרי פגיעה בבריאות.

למען בריאותך התחילי לאכול כמו בן אדם ועשי ספורט. את זקוקה לייעוץ והדרכה באופן דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי רוצה שתדייק יותר לשאלה שלי

מאי
    06/11/2009

מה זאת אומרת..אני פשוט מבקשת לדעת כמה אוריד בשבוע אם אעשה את התפריט הזה??
    ואני עושה ספורט 3 פעמים בשבוע,עיצוב גוף וכאלה..
    בבקשה תענה לי את מה שאתה יודע ואל תגיד לי מה אתה חושב..כי אני רואה שאני צריכה להרזות זאת לא אילוזיה שלי..

אני אודה לך אם תגיד לי בתוך כמה זמן בערך אני מגיעה ל45 עם התפריט הזה..??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מציעה לך לא להתחיל עם זה בכלל!!

שקד
    07/11/2009

הוא צודק אני עשיתי את אותו דבר וזה פגע בבריאות שלי.. ועכשיו יש לי התקפי זלילה ואני מנסה להתמודד עם זה כל יום .. אל תתחילי עם ההרעבה הזאת!!! אם את רוצה להרזות תעשי ספורט ותתיעצי עם ההורים שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    את אולי חושבת שזה לא יקרה לך אבל זה יכול לקרות יותר מהר ממה שאת חושבת ובסוף את תהפכי לאנורקסית שכל מה שאת חושבת עליו זה אוכל ואיך להוריד קלוריות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבבה

מאי
    08/11/2009

אני עושה גם ספורט 4 פעמים בשבוע..אני רוצה לדעת כמה אני אוריד..וכן אני רוצה מאוד לרדת עוד 5 קילו.לא יודעת אם אנורקסית או לא,העיקר לרדת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חייבת לדבר עם מישהו

סיג
    10/11/2009

את בבעיה גדולה, אפילו שנראה לך שכולם מדברים שטויות.
    חבל שתגיעי לפגיעה בגוף שלך , לאישפוזים, וזה רק במקרה הטוב.
    תחשבי על העתיד- אני מניחה שאת רוצה ילדים באיזה שלב ולכן כדאי לך מאוד להזהר עם זה.
    לפי התגובה האגרסיבית שלך לרופא נראה שאת כבר שם - בבקשה תדברי עם מישהו שאת סומכת עליו - את זקוקה לעזרה דחופה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו