טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
גיל 40, גובה 1.85 משקל 142-138 בחצי שנה האחרונה (משקל מירבי 150). פ"ג - שעה הליכה ביום, על מכשיר. מזיע הרבה - אבל המהירות לא גבוהה (6.5 בשיפוע 1). בעית יל"ד, ובלוטת תריס מאוזנת בכדורים.
הוצע לי ניתוח בריאטרי, ואיני מעונין בו.
השאלה היא האם ניתן לרזות לבד, או שחייבים עזרה מקצועית וקבוצת תמיכה?
האם ניתן למצוא קבוצת תמיכה מתאימה באינטרנט? האם האינטרנט יכול להוות תחליף לעזרה המקצועית? בשל שעות העבודה קשה לי להגיע לעזרה מקצועית - אך יש לי גישה לאינטרנט.
התפריט היומי בסדר גמור - הבעיה היא ארוחות חגיגיות - שבתות, חגים, אירועים וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם אתה בטוח שהתפריט היומי בסדר גמור לנתונים והיעד שלך אתה כבר לא צריך הדרכה תאורטית. עיקר הבעיה היא ההתמדה שמתאפשרת רק על ידי כוח רצון אדיר ונכונות לוויתורים כולל שינוי בסדר העדיפויות של הקצאת הזמן. אם אתה רוצה לראות תוצאות מוחשיות שיחזקו את המוטיבציה צריך לוותר על הזלילה בארוחות החגיגיות ולהכפיל את הפ"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני אוכלת מדי פעם חטיף אנרגיה כיוון שהוא עוזר לי להתעורר בלימודים (כיוון שהוא מתוק...) מה אפשר לאכול במקום, שיהיה גם בריא, לא משמין במיוחד וגם טעים? אולי לחם עם ממרח כל שהוא?
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד