דרושה ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרושה ירידה במשקל
    שמן
    08/11/2009

גיל 40, גובה 1.85 משקל 142-138 בחצי שנה האחרונה (משקל מירבי 150).
    פ"ג - שעה הליכה ביום, על מכשיר. מזיע הרבה - אבל המהירות לא גבוהה (6.5 בשיפוע 1).
    בעית יל"ד, ובלוטת תריס מאוזנת בכדורים.

הוצע לי ניתוח בריאטרי, ואיני מעונין בו.

השאלה היא האם ניתן לרזות לבד, או שחייבים עזרה מקצועית וקבוצת תמיכה?

האם ניתן למצוא קבוצת תמיכה מתאימה באינטרנט? האם האינטרנט יכול להוות תחליף לעזרה המקצועית? בשל שעות העבודה קשה לי להגיע לעזרה מקצועית - אך יש לי גישה לאינטרנט.

התפריט היומי בסדר גמור - הבעיה היא ארוחות חגיגיות - שבתות, חגים, אירועים וכדומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרושה ירידה במשקל

הוספת תגובה

• לשמן

ד''ר רוני חרמון
    09/11/2009

הכול אפשר לעשות לבד אם יודעים ומבינים מה עושים ולכן עדיף לקבל יעוץ אם לא יודעים ולא מבינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצי בעיה כבר פתרת

אהרון רזון
    09/11/2009

אם אתה בטוח שהתפריט היומי בסדר גמור לנתונים והיעד שלך אתה כבר לא צריך הדרכה תאורטית.
    עיקר הבעיה היא ההתמדה שמתאפשרת רק על ידי כוח רצון אדיר ונכונות לוויתורים כולל שינוי בסדר
    העדיפויות של הקצאת הזמן.
    אם אתה רוצה לראות תוצאות מוחשיות שיחזקו את המוטיבציה צריך לוותר על הזלילה בארוחות החגיגיות ולהכפיל את הפ"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אפשר לאכול במקום?

חן
    10/11/2009

אני אוכלת מדי פעם חטיף אנרגיה כיוון שהוא עוזר לי להתעורר בלימודים (כיוון שהוא מתוק...)
    מה אפשר לאכול במקום, שיהיה גם בריא, לא משמין במיוחד וגם טעים?
    אולי לחם עם ממרח כל שהוא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת איך זה הגיע לפה...

חן
    10/11/2009

הגבמתי בכלל לשאלה שלי...
    בכל מקרה, יש תשובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו