טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה הקשר של צום לרמת הסוכר ? מה בצום שלא אוכלים ולא שותים רמת הסוכר בדם עולהה מעל 100 מ"ג זה נשמע לא הגיוני אלא ההפך יורדת רמת הסוכר בזמן צום אני חייבת שתסביר לי את התופעה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאחרונה אני חשה בזמן מנוחה פעימות לב מהירות וכאבי לב במיוחד בשינויים במזג אויר.מדי פעם כשאני מרגישה כך אני בודקת את רמת הסוכר בדם דרך מכשיר FREESTYLE .למשל הלילה היו לי כאבי לב חזקים וכל היום הרגשתי כמו סמרטוט. בדקתי את הסוכר והתוצאה היתה כ3 שעות לאחר ארוחה 166. יש לציין שיש במשפחה מקרה של סוכרת -לחץ דם-סרטן וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים