מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיינר(:13/11/2009
היי
אני צריכה לעלות משהו כמו 3 קילו
די קשה לי למרות שאני מנסה להכניס יותר אוכל אבל זה מאוד קשה
המליצו לי בעבר לקחת תוסף תזונה אבקת גיינר שזה בעל צפיפות קלורית ויכול לעזור לי לעלות במשקל...מה דעתכם בעיניין?
האם כדאי?
וגם רציתי לדעת האם זה יכול להשפיע עליי בצורה כזו או אחרת,אני לא רוצה להתנפח במקביל אבל לפי מה שהבנתי זה לא מנפח את השרירים רק מוסיף קל' (האם זה ככה באמת)?
ועוד שאלה בקשר לזה-בכוס כזאת של גיינר יש הרבה מאוד חלבון לפי מה שהבנתי הגוף יכול בשעה אחת להכניס עד 30 גרם חלבון אז כל השאר חלבון בעצם זה לחינם?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ד''ר רוני חרמון14/11/2009את אינך צריכה תוספים את צריכה לאכול מספיק ולאכול בצורה כזאת שבכול ארוחה יהיו כל מרכיבי אבות המזון ביחד. לא לשתות לפני ועם האוכל רק אחרי האוכל לא לאכול דברים מתוקים וסוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
(:14/11/2009זה מה שאני עושה אבל קשה לי להכניס הרבה קל' ועובדה של הצלחתי לעלות יותר מקילו בתקופה די ממושכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לעלות במשקל
ד``ר נסטור ליפובצקי14/11/2009הי,
לגבי השאלה לאן הולך כל יתר החלבן, התשובה היא שהופך לשומן.
מה שאני ממליץ לך זה לאכול כל שלוש שעות מזונות בעלי נפח קלורי גבוה. שקדים, אגוזים, טחינה, אבוקדו, חלבה, תעשנה את העבודה.
במקום גיינר, אני ממליץ לך לקנות תכשיר בשם סקנדישייק, הוא יעשה את העבודה בצורה יותר נכונה ולא תקבלי כמות מופרזת של חלבון, שלא ברור שתגיבי אליה נכון מבחינה כילייתית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
(:15/11/2009המזונות שהצעת אני לא אוכלת כי אני פשוט לא אוהבת אותם כמו חלבה אגגוזים שקדים וכל זה..
אם אפשר אשמח למידע נוסף על הסקנדישייק יותר פרטים כדי לדעת מה זה בדיוק ומה יש בזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקנדישיק
ורד16/11/2009היי=] גם אני הייתי במצב שלך ובאמת השתמשתי בסקנדישייק וזה עזר לי מאוד! אני ממש מבינה אותך ואני חושבת שסקנדישייק זה פיתרון מעולה לבעיה!
בעיקרון זאת אבקה שאת מערבבת על מים או חלב(רצוי חלב) ואת מקבלת ככה בערך 600 קלוריות.
זה גם נורא טעים :P יש בטעמי וניל תות ושוקו.
אם את רוצה להוסיף עוד קלוריות את יכולה לערבב עם גלידה או להחליף את החלב בשמנת, זה גם יצא אפילו יותר טעים!!
את רק צריכה מרשם בשביל זה, פשוט אם את קונה בלי זה עולה המון..
אגב, מה המשקל שלך?גובה?גיל? סתם מעניין אותי לדעת..
חח המון בהצלחה:)
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
(:16/11/2009תודה על המידע (:
במשך כמה זמן לקחת את זה? ואחרי כמה זמן רואים תוצאות?
אני בת 21 וחצי
שוקלת 47
1.59* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי=]
ורד16/11/2009לקחתי במשך קצת יותר משבועיים ועליתי קילו וחצי ב-10 ימים.
אבל אם את רוצה לעלות במשקל בטח יהיה לך אפילו יותר קל.. אני פשוט הייתי צכה לעלות בגלל הפרעות אכילה :/ אז היה לי קצת יותר קשה (נפשית) לעלות...
בגלל שהיה לי כל כך קשה לעלות אני כבר הרבה זמן ב'עסק' הזה.. אז אם את צכה משו, עצות או שאלות, אני יכולה לעזור לך בשמחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
(:16/11/2009האמת שהייתי שמחה ליצור איתך קשר כי אני גם בבעיה דומה לשלך.
איך אפשר? יש לך מייל שאני יוכל לרשום לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ורד16/11/2009מזתומרת במצב דומה? את גם יוצאת מהפרעות אכילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
(:17/11/2009אבל קשה לי לעלות במשקל כי אני עושה הרבה ספורט ואוכלת מאוד בריא אבל לא בכמות מספיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקנדישייק
ד11/12/2009אפשר לשתות שתי כוסות סקנדישייק ביום?
אני ממש רוצה לעלות במשקל ועשיתי בדיקות
לראות למה אני לא עולה במשקל ולא מצאו כלום,
למרות שאני אוכלת דברים משמינים ולא ממש מצליחה,
ושמתי לב שרק אם אני אוכלת 2500-3000 קלוריות
אני מצליחה לפעמיםצלעלות קצת ,מה אני יכולה לאכול
בשביל להגיע לכל כל הרבה קלוריות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לעלות במשקל
ד``ר נסטור ליפובצקי16/11/2009הי,
מה שכתבו לך מדויק, יחד עם החלב מגיעים ל-600 קלוריות. מדובר בפחמימות, שומנים וקצת חלבון. רוב המטופלים שלי שהיו צריכים עזרה מסוג זה מאוד הסתדרו איתו.
חבל שאת לא אוהבת את המזונות שציינתי כי מאוד עוזרים גם. נסי מזונות אחרים בעלי נפח קלורי גבוה שאת אוהבת.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו?
(:17/11/2009כמו איזה מאכלים שתוכל להמליץ לי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה במשקל
ד``ר נסטור ליפובצקי21/11/2009המזונות שהצעתי לך הם בעלי נפח קלורי גבוה וגם בריאים, מזונות אחרים בעלי נפח קלורי גבוה יהיו פחות בריאים, עשירים בכולסטרול וכו', אבל אולי אין ברירה במקרה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)