עזרו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרו לי בבקשה
    ספורטאית
    14/11/2009

אני ספורטאית.
    למקצוע שלי צריכים להיות קלילים ורזים. אני רוצה להוריד עד חודשיים 4 קילו, משקלי 54 והגובה שלי 1.67. איך עושים את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

• הי ספורטאית

ד''ר רוני חרמון
    14/11/2009

את צריכה לאכול פחות קלוריות מהנוסחה של משקלך כפול 21.6 . לדעתי אם תאכלי בין 900 קל' ל1000 קל' ליום ותשתי 20 כוסות מים ביום ובנוסף תמשיכי בפ"ג הרגילה שלך בתוספת הליכה של 5 ק"מ בשעה אחת פעמיים בשבוע תוך 6 שבועות יש סיכויים טובים שתצליחי. הבעיה שלך תהיה לשמור על מיקל זה שהוא נמוך מאוד יחסית לנתונים שלך.
    תשתדלי אל לאכול סוכר מתוק וחלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ספורטאית
    14/11/2009

ניתן לרזות באופן הזה אבל עדיף לאכול ארוחות קטנות במשך היום ולא ארוחה אחת גדולה.
    בנוסף ניתן לעבור טיפול של שטיפה פנימית שמטרתו לנקות את הגוף מרעלים.
    שמעתי שיש איזה רופא ברמת אביב, שיש לו פתרון לשטיפה פנימית עדינה וניתן לעבור טיפול זה בנוסף לדיאטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי מוגזם

אהרון רזון
    14/11/2009

4-5 ליטר מים עבור הנתונים שלך? זה יכול להתאים רק במקרה שהתזונה שלך דלה במיוחד במזון עתיר מים (ירקות, פירות, מרקים) ועוסקת בפעילות אירובית אינטנסיבית במשך זמן ממושך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

ברי
    15/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורטאית

ד``ר נסטור ליפובצקי
    14/11/2009

את צריכה לעשות בדיקה של הוצאה קלורית במנוחה ובתנועה. על פי התוצאות יש להחליט מה הצריכה הקלורית שאיתה תרדי במשקל מבלי לפגוע בהישגים שלך בענף הספורט בו את מתעסקת. אם תעשי דיאטה דרסטית תרדי במשקל ויחד עם זאת תגיעי לתוצאות גרועות במיוחד אם את לפני תחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו