רעב נורא בלילה - בלי קשר לארוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעב נורא בלילה - בלי קשר לארוחות
    אכלן לילה
    15/11/2009

נסיתי לאכול ארוחת בוקר, ואין לזה השפעה על "תאבון" היתר בערב/לילה.
    נסיתי לאכול מאוזן במשך היום וזה רק מעודד את "החצי בולמיה" (רק אוכל לא מקיא ) של הלילה.

בלילה אני רעב באופן חריג, נורא , רעב כל הזמן .... דקות אחר הארוחה - רעב שוב.

מאידך במשך היום אין לי כל בעיה לא לאכול, ולא חש את אותה עוצמה של רעב (מדומה כמובן) שיש לי בלילה (הכוונה עד שהולך לישון).
    פרט נוסף: בבוקר אני ממש לא יכול להכניס כלום לפה , רק קפה (בין אם אכלתי לילה קודם ובין אם לא).

עד כאן התאור המורחב...... וכעת האבחון ! או פיתרונות אם יש, ואם התופעה מוכרת ??
    תודה רבה
    העניין חשוב לי וקריטי עבורי
    שוב תודה
    משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רעב נורא בלילה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    15/11/2009

שלום משה,

אם לתאור שלך תוסיף שמעל 50% מהקלוריות שאתה אוכל נאכלות בשעות הערב ובלילה, יחד אם בתופעה שתארת של חוסר תאבון בבוקר, שהיא למעשה אנורקסיה של בוקר אז אתה סובל מ-NES סנדרום אכילה לילית. האמת שאין פיתרון מושלם לבעיה הזאת, בעצם צריך לחליט לא לאכול בשעות שאחרי ארוחות הערב ומעלה ומכאן לצאת לדרך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו