היי,האם תוכלו לעזור לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי,האם תוכלו לעזור לי
    זיו
    29/11/2009

היי ,
    אני בת 14 וחצי ואני שוקלת 51
    והגובה שלי 1.54
    הבנות בכיתה שלי יותר רזות ממני ואני מרגישה גם שמנה שאני נגיד מתקלחת ,
    ואני באמת מרגישה שנאי אוכלת לא נכון ואני משמינה בגלל זה..
    אני מנסה כמה שפחות לאכול מתוקים ,וגם אני שלוש פעמים בשבוע בחוג ריקוד
    אני רוצה לדעת עם תוכלו לעזור לי לבנות את הדיאטה הטובה שתעזור לי להוריד כמה קילוגרמים
    ולהראות יותר טוב .

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי,האם תוכלו לעזור לי

הוספת תגובה

• זאת לא סיבה מספקת לרזות

אהרון רזון
    29/11/2009

אני מתכוון לרצונך להדמות לבנות בכיתה. לחלק מהן יש גם רגליים יותר ארוכות, צבע השער והעיניים
    שונה משלך, יש יותר גבוהות ויותר נמוכות, חלק יותר רחבות וחלק יותר צרות ממך וגם חלק רזות ממך. במילים אחרות, לכל אחד מבנה גוף יחודי שנקבע גנטית. את לא חייבת וגם לא יכולה להיות דומה למישהו אחר. מבחינת ההרזיה הסיבה צריכה להיות המגמה להתקרב כמה שיותר למשקל האידאלי המתאים לנתונים שלך. את כבר בטווח משקל תקין (בריא), אך יש מקום
    להורדת 3-4 ק"ג, אבל בשום אופן לא על ידי דיאטה דלה מדי, בהתחשב בגיל וצרכי שלב ההתפתחות שלך.
    לא נהוג בפורום להציע תפריט כיוון שהוא צריך להיות מותאם אישית . לא חסרים דוגמאות של תפריטים בכל מיני מקומות ברשת.
    באופן כללי את צריכה להמנע ממתוקים, טיגון, שתיה מלבד מים, מאכלים שמנים . אכלי הרבה ירקות (לפחות 3 פעמים ביום) 2-4 פירות, דגנים ומוצריהם (לחם, פסטה אורז וכו") רק מלאים ואל תגזימי בכמות.
    לפחות שעה ביום פעילות אירובית תזרז את ההרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתגובה שלך אהרון רזון, ( :

זיו
    01/12/2009

תודה עלה ייעוץ שלך,
    אבל רק שתדע שאני רוצה לרדת במשקל כדי להראות טוב ולהשלים עם עצמי ולא בגלל חברותיי
    אני יודעת שלכול אחת מבנה גוף אחר ואני אל יוכל להיות בידיוק כמו אני רוצה אבל פשוט רציתי לברר איך אני יכולה לרדת כמה קלוגרמים כמו שמארת כדי להראות יותר טוב ולא בגלל חברותיי.

נ.ב.
    איפה אני יכולה למצוא דיאטה המתאימה לי ?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אהרון רזון
    01/12/2009

אם תיישמי את ההמלצות הכלליות שלי לגבי התזונה והפעילות הגופנית, יש סיכוי סביר לרדת ולשמור
    בלי לסכן את הבריאות.
    אני מנוע מלהפנות אותך לאתרים אחרים, אבל את תוכלי למצוא בעצמך דוגמאות לדיאטה על ידי גלישה בגוגל לפי מפתח "דיאטה". גם בפורום שלנו אפשר לדפדף אחורה ולמצוא תפריטים עם הצעות שיפור, אבל זה לא תחליף להתאמה אישית על ידי איש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיו

ד``ר נסטור ליפובצקי
    02/12/2009

שלום זיו,

צעד חשוב כבר עשית, להיות מודעת שאת צריכה הדרכה כדי להגיע למצב שאת רוצה. אני מציע לך לדבר עם ההורים, להסביר להם מה את מרגישה ויחד איתם לגשת לדיאטן כדי לקבל הדרכה מקצועית ובניית תוכנית שתהיה מתאימה לך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו