מעוניינת להרזות ולא מצליחה לעזעזאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להרזות ולא מצליחה לעזעזאל
    ריקי
    02/04/2007

שלום ...
    אני בת 23 שוקלת 50 קילו הייתי נערה רזה עם גוף חטוב למרות שזללתי כל חיי ,לאחר לידת בני השמנתי יש לי בטן שמנה וישבן לא מעוצב...
    אני מנסה לעשות דיאטה כל היום לא אוכלת אלא רק ארוחת צהריים...
    הבעיה היא שבערב מול הטלויזיה מגיעים הזלילות.
    מהעושים בבקשה ואם אפשר לקבל תפריט שאני ירזה........נמאס לי להיות ככה תודה אם אפשר כמה טיפים כמה קלוריות אני צריכה ביום כדי להרזות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעוניינת לרזות

מוניקה קרן
    03/04/2007

שלום ריקי,
    בכדי שאוכל לענות לך, עלי לברר כמה פרטים:
    כמה זמן את אחרי לידה? האם את מיניקה? 50 ק"ג זה משקלך הנוכחי? כמה שקלת קודם? מה הגובה שלך?
    באופן כללי חשוב לחלק את האוכל על פני היום. כך תרגישי פחות רעב בערב וגם הגוף שלך יהיה יותר בזבזני בקשר לאנרגיה שאת צורכת. כשאוכלים ארוחה אחת ביום, תהיה גדולה ככל שתהיה הגוף חש במצוקה, והוא חוסך בהוצאה האנרגתית, כלומר בשריפת הקלוריות, ולכן קשה יותר לרזות. מומלץ לאכול ארוחת בוקר, צהריים וערב וביניהן ארוחות ביניים קטנות שיכולות לכלול פרי, יוגורט דל שומן, כמה אגוזים וכד'.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

ריקי
    03/04/2007

היי...
    בקשר לשאלותייך אני שוקלת 55 קילו טעיתי בכיתוב פשוט,הילד שלי כבר גדול הוא בן 6 וכל החיים שקלתי 48 49 קילו ....
    אני לא שמנה אבל אני מלאה בבטן ובצדדים שזה מאוד מתסכל,ללכת לדיאטנית זה מוגזם במישקל שלי (כך אני חושבת )
    אני צריכה בס הכול תפריט דיאטתי ולהתמיד בכושר.
    האם תוכלי לעזור לי בתפריט?
    אני מודה לך מאוד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו