צריכה עזרה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה....
    רוז
    01/12/2009

שלום
    אני נשואה כמעט 6 שנים לפני 6 שנים שקלתי 60 ק"ג גובה 1.68
    כיום אני שולקת 87 ק"ג (אני מטפלת בטיפולי פיריון ...) אזור הבטן מאוד התנפח מזריקות ובכלל הגוף איבד מצורה שלו
    עכשיו מצאו לי גם בעיה עם קרישות דם והבנתי שזריקות הם לפי משקל ...
    בלי קשר אני מאוד רוצה לרדת במשקל כי עם משקל נוחכי אני לא כול כך רוצ הלהיות בהריון
    מאוד קשה לי אני מאוד עייפה ...אני התחלתי לנחור בעלי אומר שרואים שקה שלי עם משקל ובכלל אני לא יכולה ללכת מרחקים בלי להתנשף
    אני נסיתי כול מיני דברים הליכות ....פילאטיס....שומרי משקל(שעזר ועכשיו חזרתי לזה )
    השאלה שלי מה ממנה אני צריכה לשמור עם זה בצקים...עם אני הרשם לחדר כושר זה יעזור לי....
    תודה ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה....

הוספת תגובה

• אפשר וחובה לשפר את מצבך הגופני

אהרון רזון
    02/12/2009

הדבר הנכון הוא קבלת טיפול תזונתי משולב פעילות גופנית מאיש מקצוע, בהתאם לנתונים שלך ומצבך הבריאותי.
    באופן כללי את זקוקה לדיאטה מתונה ומאוזנת המכילה ירקות רבים, 2-4 פירות, מוצרי חלב ובשר רזים ואיכותיים, פחמימות מורכבות מלאות דג טרי , שומנים איכותיים מן הצומח.
    יש להמנע מדברי מתיקה למיניהם, משקאות ממותקים כולל מיצים טבעים, אוכל מטוגן או שמן, דברי מאפה, חמאה, מרגרינה, שמנת, גבינות מעל 5% , מוצרים מתועשים ומעובדים.
    הרשמה לחד"כ הינו רעיון טוב והפעילות צריכה להיות בנויה באופן מדורג על ידי מדריך מוסמך תוך התחשבות בכושר והמיגבלות שלך, כאשר הדגש על פעילות אירובית.
    הנחירות ייתכן שקשורות לעליה במשקל ועם ההרזיה יהיה שיפור הדרגתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו