טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 23 גובה מטר 63 ושוקלת 60... ברצוני לרדת מעט במשקל הכנתי לעצמי תפריט ורציתי לדעת כמה קלוריות יש בו ומה אני צריכה להוסיף או לגרוע בכדי שתחול ירידה במשקל....אז ככה: בוקר: חצי כוס קוסקוס {לפני בישול} עם ריסוס שמן (3 שניות} ומעט חלב
ארוחת עשר: 2 פרוסות לחם קל עם פסטרמה,חומוס,ביצה,מטבוחה...
ארוחת 12 כנ"ל...{מיכיוון שאני סטודנטית אז אני עד שלוש כמעט כל יום מחוץ לביץ...
ב-14:00 פרי-בננב/תפוח/מלפפון
ארוחת צהריים:דג/,עוף/קציצות/{בשר טחון}ביצה{שקשוקה} עם 2 כפות פחממות וסלט ירקות {חסה עגבניה גמבה מלפפון..עם כף שמן..}
ב שש בערב: 2 פרוסות לחם קל עם אבוקדו\ביצה\קוטג' וסלט ירקות...
בלילה תה עם 1 סוכר.
מה דעתכם ואם תפריט זה טוב תוך כמה זמן ארד במשקל אם אתמיד...??..תודה מקרב לב אודליה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התפריט שלך כולל בערך 1200-1300 קק"ל. קשה לחשב בדיוק כי אין כמויות מדוייקות וגם יש אופציות שונות.... באופן כללי אני לא ממליצה למשהו לאכול פחות מזה לאורך זמן וגם יהיה קשה להתמיד בפחות. לא ניתן לנבות בדיוק באיזה קצב בדיוק תרדי ללא ידיעה של קצב חילוף החומרים שלך ומהי רמת הפעילות היומית שלך, אבל לאור הנתונים שנתת, סביר שעם תפריט כזה תרדי ירידה מתונה (עד חצי ק"ג לשבוע - שזו גם הירידה המומלצת) אם תוסיפי פעילות גופנית יום-יומית של שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד