העלאה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאה במשקל
    ליאה
    04/12/2009

שלום
    אני בת 24 גובה 162 משקל 43 ק"ג וזה המשקל פחות או יותר שהייתי בו בשנים האחרונות.
    כל החיים הייתי רזה ואני אוכלת ברמה סבירה, משתדלת 3 ארוחות ביום אבל לפעמים יוצא פחות.
    הייתי אצל דיאטנית לפני כמה שנים והיא בנתה לי תפריט שכולל מלא דברים, אבל לא הצלחתי לאכול את הכל ביום. היא גם המליצה לי לקחת איזה אבקה שמוסיפה קלוריות.

האם יש עוד מוצרים שהם תוספי מזון שאפשר להוסיף לתפריט כדי שאוכל לעלות במשקל?
    או אם יש איזה משהו מסויים שמאוד מזין ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלאה במשקל

הוספת תגובה

• לא הייתי ממליץ לך אבקה כלשהי

אהרון רזון
    04/12/2009

יש מספיק מאכלים טבעים ובריאיים עתירי קלוריות. השתדלי לא לדלג על ארוחות וגם הוסיפי ארוחות ביניים. את צריכה קודם כול להגביר את התאבון .כל יום שמרים יבשים או טריים (עניין של טעם), בנוסף לערך תזונתי רב, יספקו משמעותית וויטמינים מקבוצה B האמורים, בין היתר, להגביר תאבון.
    אל תאוכלי דברי מתיקה בין הארוחות, אלא בסוף היום ובמתינות. אכלי פעמיים בשבוע כבד עוף\הודו ופעמיים סלמון.
    אכלי רק לחם מלא ודגנים אחרים מלאים. הרבי במידת האפשר באכילת מאכלים בעלי צפיפות קלורית גבוהה כמו אגוזים, שקדים, חומוס, טחינה, אבוקדו, בוטנים (לא קלויים), גרעיני דלעת וכו".
    פעילות גופנית מתונה אמורה לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמרים

ליאה
    07/12/2009

שמרים יבשים בערך 50 גרם ליום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אפשר לחלק לפעמיים

אהרון רזון
    07/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו