טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 16 גובה 160 ושוקלת בסביבות 57 קילו... אני לא רוצה לשקול יותר מ52-53 ואני רוצה לדעת כמה אני אוכל לרדת אם אני אקפיד במשך חמישה ימים -שבוע לשמור על אלף קלוריות ביום פלוס שלוש פעמים בשבוע בחדר כושר? ובדיאטה מאוזנת אחרי השבוע הראשון של האלף קלוריות כמה זמן בערך יכך לי להגיע למשקל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבל כדי להעריך את הקצב צריך לדעת את RMR (קצב חילוף החומרים במנוחה), עצימות ומשך הפעילות הגופנית האירובית. אם בחרת בשיטת הספירה, לא צריך בשום מקרה לרדת מתחת ל1200 קק"ל, גם ובעיקר בשבוע הראשון (ממילא הירידה גדולה יותר בשבוע הראשון, אם זאת התחלת משטר ההרזיה). זכרי שלא הקצב חשוב אלא ההתמדה תוך אימוץ הרגלי תזונה נכונים ופעילות גופנית כאורח חיים. קצב ההרזיה הבריאה והעמידה לנתונים שלך הוא 2 ק"ג לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים