משקל נתקע שוב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל נתקע שוב...
    מור
    05/12/2009

שלום
    אחרי ירידה 24 קילו וכמה פעמים שהמשקל נתקע באמצע,אני תקוע במשלק 84 כבר כמעט חודש...
    אני עושה אירובי כל יום ושורף 800 קלוריות ו3 פעמים בשבוע עבודת משקולות טובה במשקלים בינוניים-מעט גבוהים
    (בן 17,משקל 84 גובה 1.76)

המאמן אמר לי שאחד האפשרווית זה שאניעדיין שורף שומן אבל עולה במסת שריר,יש דרך לבדוק את זה? (צריכה קלורית ליום 1500-1800).

דבר שני זה עור עודף..יש עוד חבר שמתאמן איתי שירד 48 קילו ויש לו המון עור עודף משהו מאוד בולט והוא הולך כנראה לעשות ניתוח

אצלי זה לא משהו בולט אבל לפעמים עדיין נראה לי שהבטן עדיין קצת מדלדלת ואפילו שיש לי קצת עור עודף בזרועות למרות העבודה עם המשקולולת...

איך לפעול עכשיו? אין לי אפשרות להתקדם ביותר מ800 קלוריות באירובי כי אין לי זמן פשוט...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל נתקע שוב...

הוספת תגובה

• תשובה..

לילך
    05/12/2009

תנסה דיאטה מתונה בנוסף לפעילות גופנית.
    אפשר גם לעבור טיפול של שטיפה פנימית כדי לנקות את הגוף מרעלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מור

ליטל סמואל-לוי
    05/12/2009

העצירה שאתה חווה היא אמנם מאוד מתסכלת אבל גם מאוד טבעית אחרי ירידה כל כך מרשימה. הגוף עושה מעין "הסתגלות" לטווח משקל חדש, וזה מה שקורה בכל תהליך של ירידה. האתגר הוא - לא לתת לזה לשבור אותך, כי זו הנקודה בה מרבית האנשים נשברים וחוזרים "לסורם". אתה לא צריך לאכול פחות וגם לא לשרוף יותר (נראה לי שאתה אפילו אוכל מעט מידי למה שאתה צריך...) פשוט תמשיך בסבלנות בתוכנית והמשקל בסופו של דבר ימשיך לרדת. אם באופן מאוד חריג זה לא קורה - בדוק את חילוף החומרים שלך.
    לגבי העור העודף - זה מאוד אישי. יש כאלה שהעור מאוד אלסטי - ולא שמים לב שהם ירדו הרבה במשקל, ולעומתם יש כאלה שהעור "נתלה" להם. פעילות גופנית יכולה לעזור מעט -היא נותנת מראה יותר מוצק ומחוטב, אבל במקרים מסויימים הפתרון הוא היחידי הוא ניתוח פלסטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מור

ד''ר רוני חרמון
    06/12/2009

כל הכבוד לך אתה בדרך הנכונה גם דבריו של מאמן הכושר שלך נכונים תמשיך בדרך הזאות הדבר היחידי שאתה חייב לשים לב הוא שתייה של 20 כוסות מים ליום אתה בטח יבש בכדי לרדת במשקל אתה זקוק למים. המדרגות האלה זה רק שאלה של זמן סבלנות ותראה את התוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה לכולם על התשובות

מור
    06/12/2009

עזר לי מאוד אני אנסה את העניין עם המים ואעדכן פה איך מתקדם...
    וכן אני יודע שבד''כ אנשים שברים בשלב הזה אבל זה הפך להרגל אצלי להתאמן ולשמור על דיאטה ,אני פשוט לא הגעתי עדיין ליעד וחבל לי שאני לא יורד עוד..

תודה רבה!(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו