טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אחרי ירידה 24 קילו וכמה פעמים שהמשקל נתקע באמצע,אני תקוע במשלק 84 כבר כמעט חודש... אני עושה אירובי כל יום ושורף 800 קלוריות ו3 פעמים בשבוע עבודת משקולות טובה במשקלים בינוניים-מעט גבוהים (בן 17,משקל 84 גובה 1.76)
המאמן אמר לי שאחד האפשרווית זה שאניעדיין שורף שומן אבל עולה במסת שריר,יש דרך לבדוק את זה? (צריכה קלורית ליום 1500-1800).
דבר שני זה עור עודף..יש עוד חבר שמתאמן איתי שירד 48 קילו ויש לו המון עור עודף משהו מאוד בולט והוא הולך כנראה לעשות ניתוח
אצלי זה לא משהו בולט אבל לפעמים עדיין נראה לי שהבטן עדיין קצת מדלדלת ואפילו שיש לי קצת עור עודף בזרועות למרות העבודה עם המשקולולת...
איך לפעול עכשיו? אין לי אפשרות להתקדם ביותר מ800 קלוריות באירובי כי אין לי זמן פשוט... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
העצירה שאתה חווה היא אמנם מאוד מתסכלת אבל גם מאוד טבעית אחרי ירידה כל כך מרשימה. הגוף עושה מעין "הסתגלות" לטווח משקל חדש, וזה מה שקורה בכל תהליך של ירידה. האתגר הוא - לא לתת לזה לשבור אותך, כי זו הנקודה בה מרבית האנשים נשברים וחוזרים "לסורם". אתה לא צריך לאכול פחות וגם לא לשרוף יותר (נראה לי שאתה אפילו אוכל מעט מידי למה שאתה צריך...) פשוט תמשיך בסבלנות בתוכנית והמשקל בסופו של דבר ימשיך לרדת. אם באופן מאוד חריג זה לא קורה - בדוק את חילוף החומרים שלך. לגבי העור העודף - זה מאוד אישי. יש כאלה שהעור מאוד אלסטי - ולא שמים לב שהם ירדו הרבה במשקל, ולעומתם יש כאלה שהעור "נתלה" להם. פעילות גופנית יכולה לעזור מעט -היא נותנת מראה יותר מוצק ומחוטב, אבל במקרים מסויימים הפתרון הוא היחידי הוא ניתוח פלסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל הכבוד לך אתה בדרך הנכונה גם דבריו של מאמן הכושר שלך נכונים תמשיך בדרך הזאות הדבר היחידי שאתה חייב לשים לב הוא שתייה של 20 כוסות מים ליום אתה בטח יבש בכדי לרדת במשקל אתה זקוק למים. המדרגות האלה זה רק שאלה של זמן סבלנות ותראה את התוצאות.
עזר לי מאוד אני אנסה את העניין עם המים ואעדכן פה איך מתקדם... וכן אני יודע שבד''כ אנשים שברים בשלב הזה אבל זה הפך להרגל אצלי להתאמן ולשמור על דיאטה ,אני פשוט לא הגעתי עדיין ליעד וחבל לי שאני לא יורד עוד..
תודה רבה!(:
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים