עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    יבגניה
    20/12/2009

בוקר טוב...
    אני בת 25 ותמיד סבלתי מהשמנת יתר, ניסיתי ללכת לדיאטנית על מנת להרזות אבל היא לא ממש עזרה, ( במקום לרזות רק עליתי), הגובהה שלי הוא 165 והמשקל הוא 85, אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני מאוד רוצה לרזות אבל לא מצליחה, גם סוג העבודה שלי כל היום בישיבה, וגם לא תמיד מתאפשר לי לעשות ספורט, כמעט ולא מתאפשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מה אני יכולה לעשות?????????????????
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• הי איבגניה

ד''ר רוני חרמון
    20/12/2009

דיאטה זה הדבר הקשה ביותר לעשות ובמיוחד שחייבים להתחייב ולעשות את זה הרבה זמן חודשים ברצף ודייק בכול הפרטים ואחרי כן להכנס למסגרת בכדי לשמור על ההישג, כך שלמעשה זה הופך לדרך חיים ולא למבצע חד פעמי. חוץ מזה פעילות גופנית מוסיפה אבל אינה הכרחית מה שחשוב זה רצף ודיוקץ בהצלחה. רצוי לקבל יעוץ ממומחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ירון
    20/12/2009

שלום,
    כנראה לא בחרת את הדיאטה המתאימה לך.
    לכל אחד יש את הדיאטה שהכי מתאימה לו.
    בנוסף לדיאטה תוכלי לעבור טיפול של שטיפה פנימית. זהו טיפול אשר מנקה את הגוף מרעלים.
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו