טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב... אני בת 25 ותמיד סבלתי מהשמנת יתר, ניסיתי ללכת לדיאטנית על מנת להרזות אבל היא לא ממש עזרה, ( במקום לרזות רק עליתי), הגובהה שלי הוא 165 והמשקל הוא 85, אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני מאוד רוצה לרזות אבל לא מצליחה, גם סוג העבודה שלי כל היום בישיבה, וגם לא תמיד מתאפשר לי לעשות ספורט, כמעט ולא מתאפשר!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אני יכולה לעשות????????????????? תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיאטה זה הדבר הקשה ביותר לעשות ובמיוחד שחייבים להתחייב ולעשות את זה הרבה זמן חודשים ברצף ודייק בכול הפרטים ואחרי כן להכנס למסגרת בכדי לשמור על ההישג, כך שלמעשה זה הופך לדרך חיים ולא למבצע חד פעמי. חוץ מזה פעילות גופנית מוסיפה אבל אינה הכרחית מה שחשוב זה רצף ודיוקץ בהצלחה. רצוי לקבל יעוץ ממומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, כנראה לא בחרת את הדיאטה המתאימה לך. לכל אחד יש את הדיאטה שהכי מתאימה לו. בנוסף לדיאטה תוכלי לעבור טיפול של שטיפה פנימית. זהו טיפול אשר מנקה את הגוף מרעלים. .
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים