טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש באינטרנט כל מיני מחשבוני קלוריות ולפעמים בכל מקום כתוב דבר שונה, רשום באחד שבקלמנטינה אחת יש 30 קלוריות ובשני שבקלמנטינה אחת יש 90 קלוריות, הגיוני שבשתי יחידות ,שני אגוזי פקאן יש 50 קלוריות?? והגיוני שבאגוזי אילסר קלויים חצי כוס יש 622 קלוריות?? תודה רבה רבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הערך הקלורי יכול להיות שונה עבור אותו מוצר. תלוי בזן הפרי\הירק, הרכב הקרקע, מקור המידע. כמו כן במוצרים מן החי יש הבדלים שנובעים מאחוז השומן, רמת העיבוד וכו". יותר מדוייק להתייחס למשקל ולא ליחידה כשמדובר בירקות או פירות. לא הייתי סומך על מחשבונים (שם באמת אפשר למצוא ערכים לא הגיוניים) אלא על רשימות מסודרות של הערך הקלורי והתזונתי שנערכות על ידי מכוני מחקר או חברות רציניות . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ואם אי אפשר לסמוך על מחשבונים אז איפה אני יכולה למצוא ערכי קלוריות לכף מריחה או לכמות קטנה מאוד כמו שני אגוזי פקאן של מאכלים באינטרנט שאני אוכל לסמוך עליהם??
עד כמה שאפשר, הדרך הטובה היא שקילה במאוזניים מדוייקות. על בסיס ידיעת הערך ל100 גר, תוכלי לחשב. לא הייתי מציע לך להתעסק באופן אובססיבי בחישובי קלוריות, מספיק לדעת בערך.
הי מיכל, סביר שיהיו הבדלים בין מחשבוני הקלוריות השונים משום שהם נלקחים ממקורות מידע שונים. מעבר לכך, יש הבדל בגודל המוצרים, למשל קלמנטינה בגדלים שונים מכילה כמות קלוריות שונה, לכן אם מגדירים יחידה של פרי כמנה (בניגוד להגדרה בגרמים) צריך להבין שזה כמות מוערכת.... באופן כללי, לא סביר שבקלמנטינה יש 90 קק"ל (אלא אם היא מאוד מאוד גדולה..) צריך לבדוק שהאתר הוא באמת מהימן ולדעת שלפעמים גם בהזנת נתונים נופלות טעויות... לגבי האגוזים - זה הגיוני.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד