כמה קלוריות לצרוך כדי לרדת במשקל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות לצרוך כדי לרדת במשקל?
    טל
    16/01/2010

אני חודשיים אחרי לידה עם עודף של 11 קילו, למרות שמראש התחלתי את ההריון במשקל שהוא עודף לי קצת. אני גובה 160, שוקלת כרגע 75 (אוי ואבוי) רוצה לרדת 15 קילו...ולפחות את ה11 שכרגע עודפים מההריון. כמה קלוריות לצרוך ביום? כמה ירידה זה יאפשר לי בחודש? וכמה והאם חייבים פעילות גופנית מאחר והזמן שלי כרגע לפחות די מוקצב. ואם חייבים פעילות גופנית מה מומלץ? הליכה? ארובי? וכמה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיאטה אחרי הריון

ד``ר נסטור ליפובצקי
    16/01/2010

שלום טל,

האם את מניקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מניקה

טל
    17/01/2010

הנקתי חודש ועכשיו כבר לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי טל

ד''ר רוני חרמון
    18/01/2010

ירידה במשקל הינה תהליך ממושך וארוך ולכן צריך דיוק התמדה ורצף של התפריט הדיאטטי שהחלט לעשות. את צריכה לחשב את כמות הקלוריות היומית שלך ע"י הכפלת משקלך ב- 21.6 ולהוריד 20% מהתוצאה בנוסף רצוי ללכת שעה ברצף פעמיים בשבוע וחייבים לשתות 15-20 כוסות מים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו