ירידה באחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה באחוזי שומן
    מייק
    06/10/2007

שלום רב,
    אני בן 23 גובהי 183 ומשקל 78 ק"ג... מבנה גופי הוא רחב
    אני רוצה להוריד כ6 ק"ג ממשקלי..ויותר מכך את אחוזי השומן בגופי..
    האם יש דרך לבדוק את אחוזי השומן? ומהםהדרכים היעילות ביותר להפחתת אחוזי השומן בגוף..
    מטרתי העיקרית היא לחזק את שרירי הגוף ואף להבליט אותם כמו בבטן למשל..
    והבנתי שכדי להפטר מעטיפת השומן באזור הבטן צריך להפטר מאחוזי שומן..
    האם חייב לבצע אימון משקולות לכך? אני מבצע אימון אירובי (הליכה כ 3 פעמים בשבוע)..האם זה מספיק? או שחייב לשלב אימון משקולות?
    אשמח אם תייעצו לי כיצד לעשות זאת, ואם תוכלו לצרף תפריט שמבוסס בעיקר על חלבונים( כי הבנתי שע"י אכילת חלבון הגוף שורף יותר אנרגיה..)..
    אני ממש רוצה להצליח בזה ואודה לכם מאד על העזרה..
    מייק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה באחוזי שומן

הוספת תגובה

• ירידה באחוזי השומן

מוניקה קרן
    07/10/2007

שלום מייק,

כדי להוריד את אחוזי השומן, עליך לרזות. לאכול תפריט דל יותר בקלוריות ממה שהגוף שלך זקוק לו, כדי שישתמש במאגרי השומן שהצטברו.

ניתן לבדוק אחוזי שומן, בעזרת מכשירים שונים הנמצאים בשימוש בחדרי הכושר, אצל דיאטניות וכו'.

כדאי לשלב אימון נגד התנגדות (מכשירים ומשקולות) יחד עם אימון אירובי. הסיבה היא קודם כל, למנוע פירוק שריר המתרחש בכל ירידה במשקל, ושנית כדי לעלות וחזק את מסת השריר, שיהיה לך מה להבליט אחרי שהשומן "יתקלף".

לגבי יעוץ תזונתי אני ממליצה לך לפנות ליעוץ פרטני.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו