שייק חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שייק חלבון
    פיתה 3
    28/01/2010

תמיד אומרים לשתות את השייק בסוף האימון

השאלה שלי אולי עדיף באמצע האימון כך שלדוגמא אני עובד על גב ויד אחורית

איך שאני מסיים את הגב השרירים מקבלים מנת חלבון ואחרי זה אני עושה יד אחורית שהגוף שלי מלא בחלבון כך שגם זה נספג ואחרי האימון ישר אוכל ארוחה טובה עם חלבון ופחמימה??

או שעדיף כמו שאומרים תמיד ישר בסיום האימון לשתות את החלבון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שייק חלבון

הוספת תגובה

• שייק חלבון

ליטל סמואל-לוי
    28/01/2010

עדיף אחרי האימון. האימון יוצר את הצורך בשריר לבנייה מחודשת ומכאן - הצורך בחלבון שמהווה את אבן הבניין. הפחמימה בעצם גורמת לייעול של תהליך קליטת החלבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לליטל יש לי שאלה

פיתה 3
    28/01/2010

כן אבל האימונים שלי עצימים ממש ולדוגמא אני עושה לטיסימוס אז איך אני מסיים לעבוד עליו הוא מקבל את החלבון ואז אני עושה טרייספס ואיך שאני מסיים לעבוד עליו הוא מקבל גם חלבון כאילו הולך לבית ואוכל ארוחה טובה

ככה שהשרירים מקבלים יותר מהר את החלבון ולא רק בסוף שהלטיסומוס טיפה נח

אותו דבר לגבי הפרטורליס עם היד קדמית

והרגליים והדלתואיד לא נשמע יותר טוב?

עוןד שאלה קטנה מה ההבדל בין האבקת חלבון של אופטימום הכשרה ללא כשרה יש הבדל באיכות החלבון??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

פיתה 3
    29/01/2010

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

פיתה 3
    30/01/2010

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו