מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לבר
אושר19/05/2011עם טיפת הבנת הנקרא אני בטוחה שתביני. אמרתי שלקחתי את הכדורים האלה שבוע וברגע שהופיעו התסמינים האלה הפסקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובמייקי11/02/2010
ברצוני להעלות סוגייה ואני שמחה על כך ומקווה שזהו המקום הנכון למצוא את התשובה.
חברותיי לעבודה החלו בלקיחת כדורי דיאטה - (משהו שנקרא "גלולת הזהב" הגיע מסין..)
אני חייבת לציין שהן לקחו את הכדור למשך חודש בערך עם המון מים קצת הרגישו היפר ולגמרי נסתם התאבון.. הם ירדו - פלאים! ולא רק ירדו בקילוגרמים אלא ההיקפים הוצרו...
חשוב ביותר לציין שלאחר 4 חודשים שלקחו את הכדור והפסיקו - לגמרי לא עלו במשקל! נראה כי פשוט זה עשה משהו לתמיד..
שאלתי היא, מדוע שווה יותר להאבק בשיטה הבריאה של דיאטה וספורט בעוד פעולה פשוטה של בליעת כדור יכולה להביא את הישועה?
אני שואלת ובאמת רוצה לדעת מדוע התזונאים והדיאטנים אינם ממליצים על לקיחת כדורי דיאטה, מעניין אותי וחשוב לי לקבל תשובה מקצועית.
אני דיי שוקלת לקחת אבל לא לפני שאשמע מכם חוו"ד מקצועית.. מאוד מאוד חשוב לי לדעת.
מה הדעה על כדורי דיאטה למינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי14/06/2014מייקי שלום,
מכיוון שלא קיים כדור שמצליח לעשות את מה שאתה מתאר. ואותה גלולה קסומה, מופיע כבר בפורומים מלפני שנתיים, כניראה שהפלא לא פלא, אחרת כבר לא היו בעיות השמנה בעולם. הסיבה שאנשי מקצוע רצינים לא ממליצים על כדורים שאין הוכחה מדעית על יעילותם היא שזה בדיוק מה שאיש מקצוע אמור לעשות, לעבוד על פי עקרונות מדעים ולא שמועות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור פלא?
שרה11/02/2010אני לא מומחית אבל זה לא נשמע כמו משהו אמין למשל - ממה עשוים הכדורים? איך הם פועלים בגוף
עד היום לא הוכח שכדורים מסוימים יגרמו לירידה בלי לקום מהספה ואם כן רובם מכילים דברים מאוד לא בריאים
עד כה התעמלות ותזונה נכונה עשו את העבודה ,אפשר להוסיף תוספים כמו אולי Q10 שיעזרו להרזיה אבל אין פתרונות קסם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם שרה ומוסיף
אהרון רזון11/02/2010מישהו חושב שאם אפשר היה לרזות באופן בריא על ידי לקיחת כדורים כאלה או אחרים, בלי שום מאמץ והגבלות, היו עוד אנשים שמנים בעולם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי הזהב מסין
עוד אחת11/02/2010הייתי מעוניינת לדעת מאיפה הם רכשו א כדורי הזהב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים
ד``ר נסטור ליפובצקי11/02/2010הכדורים מדכאי תאבון שיצאו לשוק במשך השנים הינם כדורים שבמקור נתנו לחולים עם מחלות פסיכיאטריות. לאחר שהתגלה שהם יורדים במשקל, נעשו על החומרים השונים מחקרים ואחרי בדיקה ראשונית שהוכיחה את בטיחות לקיחת הכדור, יצאו לשוק.
אחד אחד, ירדו מהמדפים במשך השנים עקב תופעות לוואי מסוכנות שונות.
אני מציע לא להיות פזיז ולבדוק טוב טוב, מה מכניסים לגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה השם המדוייק של הכדורים
רונית17/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולת הזהב???...
רל בן שלוש07/05/2011יופי של עבודה הוא עושה הכדור, מנסיון! השאלה מה באמת הנזק שאי אפשר לדעת מה הוא מחולל עם כל הסיפורים ששומעים היום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך רוכשים את הגלולה הזאת?
כוכבה08/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת את הכדורים האלה כבר שבוע.
אושר18/05/2011אין ספק שאין לי תיאבון בכלל ואני בקושי אוכלת אם ארצה גם לא אוכל כלום כל היום אני אוכלת בכוח רק מהפחד לא להתעלף. הוא מדכא תיאבון לא נורמלי! ירדתי 3 קילו בשבוע . עד כאן ה"יתרון" מפה אני רוצה להזהיר את כל מי שרוצה לקחת את הכדור הזה, הבריאות יותר חשובה מהכל אני כבר שבוע לא בנאדם, כמו סמרטוט אין לי כוח בגוף, יש לי רעידות בידיים וברגליים, הלב שלי דופק בצורה לא נורמלית, סחרחורות תמידיות, מועקה בלב, דקירות בלב כאילו הוא עומד להתפוצץ כל רגע. לחצים בעיניים כאבי ראש. יד שמאל שלי חלשה ועוד מיליון ואחת תסמינים מדאיגים. אני פשוט חוששת שגרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך מי יודע מה הכניסו לכדורים האלה. היום הפסקתי איתם. לא ממליצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואחרי ששכנעת את כולם לא לקחת
בר19/05/2011נשאלת השאלה: למה את כן לוקחת??? את בעצמך אמרת שהבריאות יותר חשובה! במקום כל הדברים הלא טבעיים האלו אני ממליצה לך על תרופה טבעית. קוראים לה : כוח רצון. יש אותה לכל אחד. חוץ מהעניין עצמו שיורדים במשקל, היא מוציאה אותך חזקה ובריאה פיזית ונפשית וגורמת לסיפוק הרבה יותר גדול. דרכה רוכשים שליטה עצמית. לאו דווקא באוכל.. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי20/05/2011מייקי שלום,
לצערי אין בפלנטה שלנו כדור כפי שתיארת שמוריד שומן (ולא כמויות של נוזלים) וכשמפסיקים אותו לא עולים בחזרה. כך שהאפשריות הן: או שהחברות שלך לא ממש מספרות לך את כל האמת, או שמדובר בפרסומת סמויה.
אין פלאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו השפעה פסיכולוגית ,
הילה21/05/2011זה עדיין לא אומר שהכדור הוא המשפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)