משמינה בלי סיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משמינה בלי סיבה
    בתיה
    02/03/2010

שלום רב.
    אני בת 22, שוקלת 86, גובה 160.
    אני אומנם לא אוכלת מסודר, אבל בקושי אוכלת (לא רק היום. תמיד הייתי כזאת..) ממש מעניין אותי לדעת ממה לעזאזל אני משמינה??
    אציין כי ניסיתי פעם אחת דיאטה עם כדורים, אבל היא לא היתה יעילה לטווח הארוך. אני לא צורכת "שטויות" בכמות מופרזת, ועדיין אני שוקלת המון מעבר לממוצע. למה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משמינה בלי סיבה

הוספת תגובה

• אין דבר כזה!

אהרון רזון
    03/03/2010

לכל תופעה, כולל השמנה, יש סיבה. לנושא הנדון הסיבה ברורה למדי והיא מאזן אנרגיה חיובי.
    כל מה שנשאר, זה לבדוק למה זה קורה.
    אפשרות אחת היא שלמעשה את אוכלת (קלורית) יותר ממה שאת מעריכה וזה קורה הרבה פעמים כאשר לא אוכלים ארוחות מסודרות ומתוכננות. לפי הנתונים שלך מגיע לך הפניה לדיאטנית למספר מפגשים ללא תשלום. היא תבנה לך תוכנית אוכל ותלמד אותך איך אוכלים נכון.
    אפשרות אחרת היא שהקצב המטבולי שלך נמוך במיוחד וגם את זה אפשר לאבחן. בקשי הפניה מרופא המשפחה. לפני זה, מומלץ לבדוק את תפקוד בלוטת התריס.
    ייתכן שיש שילוב של שתי הסיבות הנ"ל. בכל מקרה את צריכה לבצע פעילות אירובית יומית של לפחות שעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו