לרדת בדרך נכונה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרדת בדרך נכונה..
    רחל מלול
    15/10/2007

היי,אני רחל מלול בת 17 שוקלת 57גובה 1.62
    ואני כמו רוב בנות גילי לא כל כך מרוצות מהמשקל שלהן..אני מכיתה ח' לא שקלתי את עצמי..בכיתה ח' הייתי שוקלת 42,הייתי מתאמנת מגיל 6 עד 14 ..3 פעם בשבוע.. וזה עזר לי לשמור על המשקל שלי ובאותה התקופה המשקל שלי לא עניין אותי כי הייתי ילדה רזה!
    כיום אני כיתה י''ב יום אחד עליתי למשקל וראיתי שאני שוקלת 59 ,קיבלתי הלם מוחלט וכבר באותו יום התחלתי דיאטה.
    בשבועיים הראשונים בקושי הייתי אוכלת,נידמה לי שהייתי מגיע ל 200 קל' ליום..
    ולאט לאט הבנתי שאני רק פוגעת בעצמי ,אני עושה הליכה של שעה כל יום ואני כולת 2 ארוחות ביום אך אני בטוחה שאני עושה את זה בדרך לא טובה בכלל..אשמח אם תוכלי לעזור לי ולהגיד לי איך לעשות את זה בדרך טובה ובריאה..
    אם תוכלי להפנות אותי לאתר טוב ששם אני אוכל להתבונן ולראות טפריטים נחמדים זה מאוד יעזור לי..תודה מראש,רחל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרדת בדרך נכונה..

הוספת תגובה

• רחל מלול

ד''ר רוני חרמון
    16/10/2007

שלום רחל את אינך שמנה לפי הקריטריונים שהצגת. את חייבת להבין שאינך ילדה יותר ומשקלך מתאים לגובה ולגיל. אני ממליץ לעשות דיאטה בצורה מתוכננת ע"י יעוץ של אנשי מקצוע-רופאים ביכדי שתהליך השמירה על המשקל יהיה בריא ולאורך שנים. אם את רוצה ללמוד מאתרי האינטרנט די בלהקיש דיאטה או תזונה נכונה או DIET בכול מנוע חיפוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו