טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ידוע שצריך 30% בתפריט שיבואו משומנים בריאים כמו שמן זית אבוקדו טחינה וכו' שאלתי היא איך אני יכולה למדוד את ה-330% האלה ולדע תשאכן אני אוכלת אותם בעיקרון אני לא אוכלת מאכלים מטוגנים או מאכלים עם שמן גם בבישול בארוחת צהריים אין תוספת שמן לא בבשר ולא בפחמימה ליד (אורז פתיתים וכו') פעמיים בשבוע-שלוש אני אוכלת נגיד כפית שמן זית בסלט ובנוסף אולי עוד איזה כף שמן זית בתפוחי אדמה אפויים פעם בשבועיים אבוקדו בערך ואגוזים\שקדים אני בכלל לא אוהבת אז אני לא אוכלת רציתי לדעת איך אדע כמה אחוזים באים אמלי בתפריט משומן? כי ידוע שצריך גם את המרכיב הזה בתזונה.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בכדי להגיע לכמות הנדרשת ובהתחשב בנתונים שלך ובהיותך ספורטאית, את צריכה מנה יומית של כ-40 גר שומן. זה כולל גם השומן שבבשר (גם לא מטוגן), מוצרי חלב, דגים, ביצים, חטיפים, דברי מאפה וכו". בתור אחת שמתעסקת הרבה בשיקולים תזונתיים (לפי דעתי אובססיבי מדי) או במילים אחרות עושה את זה בצורה "מדעית", שיטה טובה היא לבדוק את אחוז השומן של כל מוצר ואת הכמות שאת אוכלת ולזה להוסיף את כמות השמן שבסלט (תמיד מומלץ להוסיף לסלט), כפית=4 גר, כף=12 גר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד