צריכת קלוריות לשם שמירה על המישקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת קלוריות לשם שמירה על המישקל
    נתן
    12/03/2010

שלום, השבוע הזה זה היה השבוע האחרון של הדיאטה
    ואחרי כול כך הרבה עבודה עלתה לי השאלה כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום על מנת לישמור על המישקל ולא לעלות?
    אני בן 16 וחצי
    גובה 1.77

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משקל לפני ואחרי הדיאטה?

אהרון רזון
    12/03/2010

מה היה משך משטר ההרזיה וכמה פעילות גופנית כלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון רזון-

נתן
    13/03/2010

מישקל התחלתי-90
    מישקל סופי-68.5
    הדיאטה ההיתה מבוססת לרוב על המון המון פעילות גופנית מאשר לא לאכול כלום
    התפריט היומי היה סביבות ה 1800 קלוריות..הרבה ירקות וכאלה...לקח לי משו כמו חמישה חודשים
    אז מה אתה אומר כדי לישמור על המישקל שלי עכשיו כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשית את זה בדרך הנכונה והבריאה..

אהרון רזון
    13/03/2010

שנותנת סיכוי טוב לשמירה על ההשג המרשים. זה גם תואם את הגישה שלי שממקמת את הפעילות הגופנית במרכז משטר ההרזיה ללא דיאטת הרעבה מתסכלת ש"מבטיחה" השמנה מחודשת (זה קורה אצל מעל 95%).
    קודם כול, אני מציע לך להמשיך בפעילות גופנית ככל שאתה יכול להרשות לעצמך. "ע"פ הספר" אתה שורף כ-2200-2400 קק"ל ליום עם פעילות גופנית מתונה, אבל בהתחשב שאתה אחרי ירידה ניכרת
    תוך זמן יחסית קצר, ייתכן שהמציאות שונה. אם עכשיו תתחיל לאכול את הכמות הנ"ל ייתכן שתחזיר מקצת מהקילוגרמים שהשלת. השיטה הכי טובה היא להעלות בהדרגה את ההיקף הקלורי של התזונה היומית, נגיד 100 קק"ל כל שבוע, לעקוב אחרי השינוים במשקל, אם יהיו כאלה, ולשנות בהתאם עד שהמשקל יתייצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משו קטן

נתן
    13/03/2010

כשאמרתה לעלות את הפריט בהדרגה, היתכוונת שכול שבוע אני יוסיף 100 קק"ל לתפריט היומי נכון?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיובי

אהרון רזון
    13/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו