טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, השבוע הזה זה היה השבוע האחרון של הדיאטה ואחרי כול כך הרבה עבודה עלתה לי השאלה כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום על מנת לישמור על המישקל ולא לעלות? אני בן 16 וחצי גובה 1.77
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מישקל התחלתי-90 מישקל סופי-68.5 הדיאטה ההיתה מבוססת לרוב על המון המון פעילות גופנית מאשר לא לאכול כלום התפריט היומי היה סביבות ה 1800 קלוריות..הרבה ירקות וכאלה...לקח לי משו כמו חמישה חודשים אז מה אתה אומר כדי לישמור על המישקל שלי עכשיו כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שנותנת סיכוי טוב לשמירה על ההשג המרשים. זה גם תואם את הגישה שלי שממקמת את הפעילות הגופנית במרכז משטר ההרזיה ללא דיאטת הרעבה מתסכלת ש"מבטיחה" השמנה מחודשת (זה קורה אצל מעל 95%). קודם כול, אני מציע לך להמשיך בפעילות גופנית ככל שאתה יכול להרשות לעצמך. "ע"פ הספר" אתה שורף כ-2200-2400 קק"ל ליום עם פעילות גופנית מתונה, אבל בהתחשב שאתה אחרי ירידה ניכרת תוך זמן יחסית קצר, ייתכן שהמציאות שונה. אם עכשיו תתחיל לאכול את הכמות הנ"ל ייתכן שתחזיר מקצת מהקילוגרמים שהשלת. השיטה הכי טובה היא להעלות בהדרגה את ההיקף הקלורי של התזונה היומית, נגיד 100 קק"ל כל שבוע, לעקוב אחרי השינוים במשקל, אם יהיו כאלה, ולשנות בהתאם עד שהמשקל יתייצב.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד