טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני ממש מבואסת צריכה את עזרתכם במענה לשאלה אני מתאמנת 5 ימים בשבוע,בחד"כ אימוני כוח ואירובי ספורטאית תחרותית בעברי ושומרת על תזונה נכונה ובריאה מקפידה על שילובי פחמימה וחלבון בכל ארוחה על ירקות פירות וכל מה שצריך. קרה מקרה ואכלתי לאחר אימון עצים בחד"כ לחמניה שהיתה לי במקפיא (לחמניה מקמח מלא) במשך חודש לאחר האכילה חשבתי בעצם מה נשאר מהערכים של אותה לחמניה לאחר חודש במקפיא האם בכלל נשארו בה הויטמינים והפחמימות? אני מבואסת כי כמו תמיד הקפדתי על לחמניה או לחם שאני אוכלת בדר"כ + חביתה מ2 ביצים גבינות וירקות השאלה אם בכלל בלחמניה נשארו הפחמימות שבה אחרי כל כך הרבה זמן או שבעצם מה שאכלתי בארוחה מסתכם רק בביצים והגבינות שזה בעצם רק חלבונים ואז אכלתי רק אותם ללא תוספת פחמימה רואיה והשרירים בכלל לא ייבנו והתאמצתי ל שווא??? בבקשה אם אפשר תשובה לסוגיה הזאת תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעיקרון לא היה בכלל טעם ללחמניה היה טעם תפל וללא טעם של לחמניה אמיתית... זה ממש מבאס אותי עשיתי טעות שאכלתי לחמניה כזאת אחרי חודש + פעם אמרו שערכים כמו פחמימות או חלבון נהרסים במקפיא אחרי כמה זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד