לחמניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחמניה
    (:
    14/03/2010

היי
    אני ממש מבואסת צריכה את עזרתכם במענה לשאלה
    אני מתאמנת 5 ימים בשבוע,בחד"כ אימוני כוח ואירובי
    ספורטאית תחרותית בעברי ושומרת על תזונה נכונה ובריאה מקפידה על שילובי פחמימה וחלבון בכל ארוחה על ירקות פירות וכל מה שצריך.
    קרה מקרה ואכלתי לאחר אימון עצים בחד"כ לחמניה שהיתה לי במקפיא (לחמניה מקמח מלא) במשך חודש
    לאחר האכילה חשבתי בעצם מה נשאר מהערכים של אותה לחמניה לאחר חודש במקפיא האם בכלל נשארו בה הויטמינים והפחמימות?
    אני מבואסת כי כמו תמיד הקפדתי על לחמניה או לחם שאני אוכלת בדר"כ + חביתה מ2 ביצים גבינות וירקות
    השאלה אם בכלל בלחמניה נשארו הפחמימות שבה אחרי כל כך הרבה זמן או שבעצם מה שאכלתי בארוחה מסתכם רק בביצים והגבינות שזה בעצם רק חלבונים ואז אכלתי רק אותם ללא תוספת פחמימה רואיה והשרירים בכלל לא ייבנו והתאמצתי ל שווא???
    בבקשה אם אפשר תשובה לסוגיה הזאת תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחמניה

הוספת תגובה

• שלום למבואסת

ליטל סמואל-לוי
    14/03/2010

ממש אין לך ממה להיות מבואסת כי ההקפאה לא גורמת לפמימות לההרס. הלחמניה שאכלת מהמקפיא עדיין הכילה כמות נכבדת של פחמימות, וגם סיבים וויטמינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

(:
    14/03/2010

בעיקרון לא היה בכלל טעם ללחמניה היה טעם תפל וללא טעם של לחמניה אמיתית...
    זה ממש מבאס אותי עשיתי טעות שאכלתי לחמניה כזאת אחרי חודש +
    פעם אמרו שערכים כמו פחמימות או חלבון נהרסים במקפיא אחרי כמה זמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו