רעב בלתי נשלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעב בלתי נשלט
    רון
    15/03/2010

שלום,

כבר חודשיים שאני סובל מרעב בלתי נשלט המלווה בתחושת חולשה. בחודשיים האחרונים עליתי כבר 15 קילו מרוב שאני אוכל כל כך הרבה. אפילו אחרי שאני אוכל ארוחה גדולה עוברות רק שעתיים ואני רעב כאילו לא אכלתי כל היום. עשיתי בירור אצל אנדוקרינולוגית אך לא נמצא עדיין הסבר.

מה שמוזר זה שהרעב הזה התחיל בדיוק אחרי שחזרתי מהליכה אינטנסיבית של 3 שעות, אחרי די הרבה זמן שלא הייתי פעיל פיזית. כשחזרתי מההליכה הייתי תשוש ורעב מאוד ואכלתי כמות ענקית של אוכל, אבל מה שמוזר זה שמאז הרעב הזה לא נעלם.

אני מאוד מיואש מכיוון שהייתי בתהליך ירידה במשקל בזמן שהרעב הזה התחיל ועכשיו העליתי כמעט הכל בחזרה.

אז רציתי לדעת אם לדעתכם יש קשר כלשהו בין ההליכה האינטנסיבית שעשיתי לבין תחושת הרעב שאני חווה מאז? והאם יש לכם עצות אחרות בשבילי?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעב בלתי נשלט

הוספת תגובה

• הי רון

ד''ר רוני חרמון
    16/03/2010

אין קשר ישיר בין הליכה ורעב. רעב בילתי נשלט יכול יהיות ממספר סיבות. יש שתי צורות פשוטות להתגבר על כך הראשונה לגשת ולבצע דיקור סיני לדיכוי התאבון והשני יום צום ללא אוכל רק מים במשך 24 שעות רצופות יכול לבטל את תחושתך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו