דיאטה "חצי מוצלחת"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה "חצי מוצלחת"
    איתמר
    19/03/2010

שלום,

אני גבר בן 30, 1.80, שוקל 91 קילו.

לפני כחודש וחצי התחלתי דיאטה הכוללת אכילה יומית של עד 1600 קלוריות. במסגרת הדיאטה אני נמנע לחלוטין מאיכלת מתוקים, לחם לבן, שומן טראנס, מאכלים מטוגנים, מאפים ומשקאות ממותקים.
    בנוסף אני מתאמן כ-5 פעמים בשבוע (כדורסל, סקווש וחדר כושר).

בתחילת הדיאטה שקלתי 95.5 קילו, האם זה סביר שהורדתי רק 4.5 קילו בששת השבועות האחרונים?
    האם יתתכן שהורדתי יותר משקעל ובמקביל העלתי מסת שריר?
    איתמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה "חצי מוצלחת"

הוספת תגובה

• הדיאטה ראויה וגם הפ"ג

אהרון רזון
    19/03/2010

עודף המשקל שלך אינו בשמיים, לכן קצב ההרזיה מתון יחסית. צריך לדעת שלא הקצב חשוב אלא ההתמדה. הדיאטה אינו מבצע חד פעמי אלא שינוי הרגלי האכילה וביצוע פעילות גופנית כאורח חיים
    (כל עוד אתה לא רוצה להשמין בחזרה), לכן אין הרבה משמעות אם תגיע למשקל היעד תוך 4 או 6 חודשים, ממילא תצטרך לשמור כל החיים.
    תוך 6 שבועות של אימוני התנגדות, גם בהנחה שאתה עושה אותם בצורה אפקטיבית (זה לא מובן מאליו) לא הגדלת את מסת השריר במידה שיכולה להסביר את מתינות הירידה במשקל. יותר סביר הוא שצברת נוזלים, תופעה ידועה בשבועות הראשונים של אימוני התנגדות. זה קורה אפילו אצל מתאמן וותיק שמחדש את פעילותו אחרי הפסקה ממושכת.
    עוד דבר שעליך לדעת: הורדת משקל והעלאת מסת השריר בו זמנית איננה אפשרית אלא לאחוז זעום של גברים בעלי הגן הנדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו