כמה שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות...
    ליז
    16/10/2007

אז ככה
    קודם כל יש לי שאלה לגבי מה לאכול בארוחת הבוקר.
    אני אוכלת ברנפקלס עם מעט חלב..האם זה בסדר?
    ושאלתי השנייה היא לגבי ארוחת צהריים..
    יצא שניצל של חברה כלשהיא..שניצל עם ירקות
    אני יכולה לאכול אותו בתור ארוחת צהריים ולהוסיף לו עוד דברים כך שאני יכולה להבטיח לעצמי ארוחה טובה ובריאה שמכילה פחמימות,שומנים וחלבונים?
    תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות...

הוספת תגובה

• נראה בסדר רצוי לגוון ולשנות תפריט

ד''ר רוני חרמון
    17/10/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכל להמליץ לי ..

ליז
    17/10/2007

מה לאכול בבוקר..ואני שותה נס קפה בקביעות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור התפריט

אהרון
    17/10/2007

בוקר: לחם מלא עם גבינה עד 5% או ביצה. מומלץ לאכול סלט ירקות או ירקות בתפזורת. הקורפלקס או דברים דומים הינו מוצר מתועש המכיל סוכר וחומרים משמרים אפילו אם על האריזה כתוב אחרת. במקום זה אפשר לאכול שיבולת שועל, למשל.

צהרים: סלט גדול, בשר עוף או בקר, או דג, ירקות מבושלים, אורז מלא או תפוחי אדמה (לא מטוגנים), פרי אחד . אפשר גם ארוחה לא בשרית כמו פסטה (מקמח למלא ) עם גבינה ו\או ביצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו