טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 26 7 שבועות אחרי לידה.שוקלת 51 גובה 152 כאשר לפני ההריון שקלתי 42.כמה אני צריכה לרדת וכמה קלוריות לצרוך לשם כך?אני ממש לא יורדת במשקל באופן טבעי כמו שחשבתי. שאלה נוספת: כמה לחם בריא לאכול כל היום וכמה קלוריות בריבוע שוקולד ובעודדית בצק עם תמרים-מעמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
44-48 ק"ג. מדד יותר נכון הוא אחוז השומן שצריך להיות מתחת ל 25 אבל לא פחות מ15%. היות שאין לך עודף גדול אני ממליץ לך להשיג את המטרה לא על ידי דיאטה דלת קלוריות (כן תזונה נכונה) אלא על ידי פעילות אירובית להרזיה ואימוני כוח לשמירת מסת השרירים. הרזיה ללא חיזוק השרירים גורמת לאיבוד מסתם ובסוף התהליך להשמנה.
חשוב לאכול לחם, אבל לחם קל מקמח מלא, 2-4 פרוסות ליום או לחילופין פחמימות אחרות כגון אורז מלא, פסטה, תפוח אדמה (לא מטוגן). אם את רוצה לרזות כדאי לוותר על השוקולד לטובת פירות. 100 גרם שוקולד מכיל 500-560 ק"ק, את יכולה לחשב כמה שווה קוביה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיאטה זו תורה שלמה וצריך לדעת לעשות אותה טוב ובריא לפעמים עושים דברים שנראים טוב אבל בכול זאות לא יורדים במשקל כך למשל עוגיות זה לא בתפריט וגם לא שוקולד. ממליץ לך לפנות לרופא למרות שלדעתי את אינך שמנה ואולי צריכה לרדת 5 קילו
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד