שלום לכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכם
    לולי
    11/04/2007

אני אוכלת מאוד מאוזן ומסודר,יש לי מודעות לגופי, אך אני לא מצליחה להשיל במשקל אלא רק שומרת עליו, ועם הקיץ המתקרב ובא.. אני מעוניינת להוריד כ5 ק"ג(כפי שהייתי בקיץ הקודם).
    יכול להיות שאני "תקועה" על אותו המשקל משום שאיני משנה את התפריט ואוכלת כמעט כל יום את אותו הדבר?
    בוקר: נס קפה ופרי יבש אחד.
    ארוחת עשר: לחם קל עם גבינה+פרי.
    צהריים:אורז(כל יום אורז!אני מאוד אוהבת)ושניצל תירס וירקות טריים.
    בין לבין: 3-4 פרכיות אורז עם מעט גבינה.
    ערב:משהו קטן, בד"כ סלט עשיר עם טונה וביצה קשה.

התפריט שלי ממש מאוזן לכל הדעות למה אני נשארת במשקל 58?!
    אני מיואשת! 5 ק"ג ארורים שמסרבים להעלם...
    האם זה קשור לאי שינוי בתפריט? או אולי לאכילת האורז?!
    תודה מראש(ואל תמליצו לי על דיאטות בכסף.. כי הוכחתי לעצמי שרק עצות של דיאטנית קלינית בקופת החולים,ומוטיבציה מובילים להרזיה.. ואין לי כסף מיותר)

הגיל: 19וחצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם

הוספת תגובה

• שלום לכם

מוניקה קרן
    12/04/2007

אני בהחלט יכולה להבין את התיסכול שאת חשה על המשקל האידיאלי שאליו את שואפת ולא מצליחה להגיע אליו. אך בסופו של דבר משקל, זה רק מספר והמשמעות שיש לו הוא מה שאת נוטעת בו. למרות מכתבך המפורט, אני לא יכולה להגיד מה המשקל המתאים לך (לא ציינת את גובהך) ואולי פשוט היעד שקבעת לעצמך הוא נמוך מדי עבור גופך. לכן הוא כל כך נלחם בך. חוסר ירידה במשקל לא קשור בד"כ לתפריט חד גוני. יחד עם זאת מומלץ לגוון את התזונה, כי רק כך אפשר לקבל ממנה את מלוא רכיבי התזונה הדרושים לגוף לתפקודו התקין. מעבר לזה, כאמור, חסרים הרבה נתונים עלייך ועל אורח חייך מכדי שאוכל לדעת למה משקלך תקוע. מה דעתה של הדיאטנית אצלה היית מטופלת?
    בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו