עליה לא ברורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה לא ברורה
    אמאלה
    13/04/2010

אוף אוף אוף...

אני כבר שבועיים וחצי בדיאטה (מרגיש כמו נצח). מנסה להוריד משקל עודף אחרי לידה והיריון שהעליתי ההממווןן. אני 1.62, לפני ההיריון שקלתי 61.5 (שזה גם היתה תחילתה של עלייה אחרי ששקלתי 57-8)והעליתי לקרוב ל90.. ירדתי 20 קילו די מהר אבל נשארו הרבה עודפים לצערי.
    התחלתי את הדיאטה אחרי חודשים רבים של ניסיונות כושלים כשאני שוקלת 69, שבוע שעבר נשקלתי ושקלתי 66.5 והייתי מאושרת. השבוע המשכתי בדיאטה (לפי תפריט של דיאטה קלאב) ולא רק שהקפדתי אלא גם הפעם ממש לא היו שום סטיות לשום כיוון, עליתי על המשקל באושר -וראיתי שעליתי קילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לתאר כמה זה שובר, דברים כאלו מרסקים לי את הדיאטות ולוקח לי חודשים (!) והרבה קילוגרמים לחזור לתלם מחדש. בא לי לבכות כל כך...:( הבטחתי לעצמי שאחרי שנה מהלידה אני חוזרת למשקל לפני ההיריון ויש לי עוד חודש וחצי וזה כבר לא יקרה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה לא ברורה

הוספת תגובה

• הי עינב

ד''ר רוני חרמון
    13/04/2010

דיאטה צריך לעשות ברצף מספר חודשים ורק אז אפשר לעשות חשבון נפש בהצלחה לא להפסיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו