בעיה בהרכבת תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בהרכבת תפריט
    קרן
    27/04/2010

היי, אני בת 31 וצריכה דיאטה דחוף...הבעיה אצלי היא שלא מצליחים להרכיב לי תפריט כי יש המון דברים שאני לא אוכלת כגון: בשר,דגים,יוגורטים,חלב,קוטג',תירס וזה רק בכללי, אפילו לא את כל הירקות אני מסוגלת להכניס לפה..לכן כל תפריט שמרכיבים לי הוא מאד משעמם ומיד חוזר על עצמו לכן אני מתייאשת ונשארת שוב רק עם לחם...האם יש אפשרות לתפריט משביע, מעניין ולא משעמם שאפשרי לתת לי? אני חייבת לרזות ממש הרבה..תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בהרכבת תפריט

הוספת תגובה

• הי קרן

ליטל סמואל-לוי
    27/04/2010

את יכולה לעשות דיאטה על בסיס לחם. העקרון הוא לאכול 10-12 פרוסות לחם קל ביום (מפוזרות בארוחות כל 3 שעות). אני בטוחה שאם תחפשי קצת ברשת תוכלי למצוא הרבה מידע בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אני באמת

קרן
    28/04/2010

אני באמת אחפש באינטרנט ואני מקווה שבאמת אפשרי לרזות מזה והרבה, כי אני צריכה להוריד לפחות 30-40 קילו...אני אנסה... תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו