ביקור במסעדה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביקור במסעדה.
    אלינה
    23/10/2007

בקרוב אני אמורה ללכת לחגוג אירוע במסעדה. על מנת לא לצרוך יותר מדי קלוריות אבל לא לצאת מקופחת בחרתי מהתפריט של המסעדה 3 סלטים(ואזזמין רק אחד מהם כמובן..).
    אשמח לדעת כמה קלוריות מכיל בערך כל סלט - אני יודעת שאי אפשר לדעת בוודאות אך אשמח לדעת בקירוב- מנה ממוצעת של מסעדה עם הלחם שמוגש:

1.סלט השף:
    גבינת חלומי, פלפלים קלויים, עגבניות מיובשות וצנוברים על מצע סלט ירוק
    (ואם אבקש להוריד את הצנוברים מהסלט- כמה קל' הוא יכיל אז?!)

2.סלט קיסר:
    חזה עוף בגריל על מצע סלט ירוק בתוספת תפוצ'יפס
    (ואם אבקש להוריד את התפוציפס מהסלט כמה קל' הוא יכיל אז?!)

3.סלט פאזל :
    נתחי עוף וירקות מוקפצים על מצע חסה

אשמח גם לשמוע על עוד שיפורים והצעות לאילו דברים אני יכולה לבקש במיוחד שיורידו לי מהסלט שמכילים ערך קלורי רב..

תודה מראש וסליחה על השאלה הארוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביקור במסעדה.

הוספת תגובה

• הוספה

אלינה
    23/10/2007

* את הסלט שאבחר אמור אני אמורה לשלב בתפריט היומי שלי שכולל בסביבות ה1000 קל'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקור במסעדה

מוניקה קרן
    24/10/2007

שלום אלינה,

כל הכבוד שאת מקדישה תשומת לב ותכנון באכילה שלך.

הסלטים שבחרת מכילים בקירוב 350-450 קלוריות (הקיסר ללא התפוצ'יפס). אם את מוסיפה 2 פרוסות לחם רגיל, מדובר בתוספת של עוד 150 קלוריות. לשים מעט רוטב, לבקש אותו בצד.

לדעתי, את יכולה לעבור את המכסה היומית בכ- 200 קלוריות ולקזז אותן בימים הבאים.

בילוי נעים
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה+תוספת

אלינה
    24/10/2007

אם איני מעוניינת לשים רוטב, כמה קל' בערך יכילו הסלטים!? ולשלט השף-הכוונה היא ללא צנוברים או עם?!
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו