טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 21 גובה 1.57 שוקלת 56-57 בזמנים טובים (כלומר בלי השירות הצבאי.) ושומרת על משקל זה כבר תקופה ארוכה. אני אוכלת ירקות, לחם קל,פרי אחד ביום , גבינות דלות שומן ויוגורטים 0 אחוז. לאחרונה (שלושה שבועות)התחלתי פעילות גופנית אינטנסיבית 4-5 פעמים בשבוע חדר כושר. ספינינג ופילאטיס בעיקר. איך אני לא מצליחה לרדת 2 קילו? אני מרוצה בסך הכל מאיך שאני נראית אך מחשבון אחוזי השומן בחדר הכושר מראה שיש מקום לשיפור .. חשוב לי לציין שאני בעלת חזה גדול מטבעי שיתכן ומשפיע על משקלי וגורם לי להתרחק מהממוצע למימדי. אף פעם לא עשיתי דיאטה ,תמיד שמרתי על תזונה כאורח חיים וכחלק מכך חשוב לציין שאני נוגעת מידי פעם בפעם בשוקולד,עוגות ושאר חטאים. מה אפשר לעשות בכל זאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המשקל המדוייק אינו חשוב גם מדידת אחוזי השומן במכונים היא פיקציה וגימיק ואין בזה קשר למציאות. מה שחשוב באמת הוא איך את נראת ואיך את מרגישה. ולעיניין ביכדי לרדת במשקל צריך לדייק בתפריט לאורך זמן ממליץ על יעוץ אצל רופא מומחה לדיאטה וכמובן יעוץ איך לשמור על המשקל מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צריכה למדוד את אחוז השומן באופן פיזי. הדיוק הוא של 2%. אצל נשים צעירות רצוי שיהיה מתחת ל23% אבל גם 25 זה בסדר. על מנת להוריד 2 ק"ג (לפי דעתי את צריכה קצת יותר) נחוץ מאזן קלורי שלילי של 15400 ק"ק. דיאטה מתונה ומאוזנת (לא פחות מ20 ק"ק לק"ג גוף) ופעילות אירובית מתאימה יביאו אותך בקלות ליעד. בהצלחה!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד