כמות קלוריות יומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות קלוריות יומית
    ניסן
    03/05/2010

שלום רב אני בחור בן 21 לאחר דיאטה מסיבית שוקל כעת 45 קילו על גובה של 1.62 מטר אני יודע שאני בתת משקל אבל נוח לי איתו ואני שלם עם הגוף שלי וזה הכי חשוב וכמו כן בדיקות הדם יוצאות תקינות. רציתי לדעת מהי כמות הקלוריות היומית שאני צריך לאכול כדי לשמור על המשקל הקיים ולא לעלות- לא מבצע פעילות גופנית כלשהי היות שאני בתקופה לחוצה בלימודים באוניברסיטה אודה לכם על תגובה מהירה ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות קלוריות יומית

הוספת תגובה

• משקל כפול 21.6 במצב מנוחה

ד''ר רוני חרמון
    03/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה רציני?

ניסן
    03/05/2010

בחור בן 21 בגובה 163 ס"מ אמור לאכול 1100 קלוריות ביום? נראה לי שחלה פה טעות זו דיאטה כסאח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפחות 1500

אהרון רזון
    03/05/2010

אין לקבוע את ההוצאה הקלורית היומית ע"פ נוסחה ובטח לא ברזולוציה של עשירית נקודה (!!).
    לכל אחד יש הקצב המטבולי משלו שתלוי לא רק במשקל (בין היתר תלוי גם בגיל, גובה, מין, גנטיקה) וגם הפעילות שונה מאחד לשני.
    גם אם יש להתחשב בממוצע סטטיסטי עבור הנתונים שלך, מקבלים לפחות 1500 קק"ל ליום בהעדר פעילות גופנית ולא 970, כפי שיוצא מהנוסחה המוצעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחח אהבתי את המשפט!!!

רוצהלהיותרזה
    04/05/2010

אמא שלי מרצה למקרא!!! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוסחת קלוריות

ד''ר רוני חרמון
    05/05/2010

הנוסחה מביאה באופן כללי את כמות הקלוריות לשמירה על המשקל במנוחה מוחלטת. נוסחה זאת הינה בגדר בסיס ועליה כמובן יש להוסיף את הקלויות הנצרכות בשל פעילות גופנית רגילה כמו חשיבה הליכה עבודה וכו' וכמובן בשל פ"ג חריגה כמו התעמלות וכו'. יש כמובל לקבל את הדברים בפרופורציה מטרת הפורום להאיר את פני הדברים ואין זה המקום ליעוץ מקצועי מדוייק, כך צריך להתיחס לדברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו