שאלה חשובה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!!
    חסוי
    04/05/2010

שלום,

יש לי שאלה שמעסיקה רותי זה זמן רב.
    אני במגמת עליה, השאלה שלי היא אם אני לא אוכל או אוכל כמות מינימלית של אוכל במשך ארבעה ימים, ואז שלושה ימים לפני שקילה אני אוכל בכמות גדולה מאוד, אז אראה תוצאת עליה מהירה יותר מאשר אם אוכל כל יום בכמות נורמלית של אוכל?
    דבר נוסף, עשיתי את הדרך הנ"ל אכללתי בכמות לא נורמלית כדי לעלות את החצי קלו של השבוע ועוד איזה קילו שירדתי בארבעה ימים, ואכן הצלת\חתי לעלות בשלושה ימים קילו וחצי והייתי ממש נפוחה, אך יום לאחר מכן שהמשכתי בימים בהם אני אוכלת קצת, ירדתי הכל. השאלה שלי היא האם באמתעליתי באותו שבוע משומן, או שהכל היה מנוזלים, הרי חייבת להיות עליה גם משומן משום שאכלתי ואכלתי מלא, כלומר האם מכל העליה הזו הייתה גם עליה משומן ולא רק מנוזלים.
    מקווה שהצלחתי להעביר מה שרציתי, תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!!

הוספת תגובה

• דיאטה אינה משחק!

אהרון רזון
    04/05/2010

עם המשחקים האלה את רק מזיקה לבריאותך. אכלי כל יום בצורה המאוזנת תפריט מתאים לנתונים ולמטרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו