לאהרון..נראה לי שאתה יכול לעזור לי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאהרון..נראה לי שאתה יכול לעזור לי!
    רוצהלהיותרזה
    05/05/2010

אהרון..עיינתי פה בפורום וראיתי את העצות הטובות שיעצת פה לאנשים...ואני רוצה להגיד לך כמה דברים בתקווה שתעזור גם לי..=)
    אז ככה...קודם כל,אני בת 20 מטר 70 (יכול להיות אולי מטר 69 אני לא בטוחה לגבי זה)מבנה גוף דיי רחב...והנה מגיע החלק החשוב-עד לפני שנה משקלי היה 71.5 ובערך בשמונה חודשים עליתי ל-82 ...אני כבר הרבה הרבה זמן מנסה להוריד את המשקל ולחזור להיות כמו שהייתי (כי אף ג'ינס לא עולה עלי,לדוגמא) והצלחתי לרדת 2.5 קילו אז עכשיו אני בערך 79.5 ...ואין לך מושג כמה אני רוצה להוריד את ה8 קילו האלה!!!!
    ועכשיו,השאלה: אתה חושב ש-3 פעמים בשבוע 40 דקות ריצה +אכילה מופחתת של מזונות לא בריאים ועתירי קלוריות ,סוכרים ,ושומנים תצליח להוביל אותי למטרה? לכיוון הנכון? אני מוכנה לעשות הכל! רק לרדת את זה כבר כי אני ממש לא מרגישה כרגע נוח עם עצמי...זה אולי רק 8 קילו אבל עלי זה שתי מידות של ג'ינס ורואים עלי כל קילו...אני דיי מדוכאת מזה....אז באמת,מה עלי לעשות וכמה זמן זה אמור לקחת לי? זה אפשרי בכלל להוריד 8 קילו בחודשיים נניח??

תודה רבה לך ולכולם מראש,וסליחה על המגילה...חח מקווה שאכן תעזרו לי..=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר, גם אפשר יקירתי

אהרון רזון
    05/05/2010

הנתונים שלך טובים (גיל, גובה, מבנה גוף), השאלה היא אם יש לך מספיק מוטיבציה ונכונות להולל שינוי באורח החיים שלך.
    אני מניח שכבר התנסית בדיאטות דלות קלוריות ומתסכלות והגעת בעצמך למסקנה שלא זאת הדרך.
    הפעם הגורם המרכזי צריך להיות פעילות גופנית אירובית יומית של לפחות שעה בעצימות בינונית. רצוי לגוון ולפצל על מנת להחזיק את הקצב המטבולי גבוה.
    אל תרעיבי את עצמך אבל וותרי או צמצמי עד כמה שאפשר אכילת מזונות לא בריאים ובעלי צפיפות קלורית גבוהה, שתי רק מים, אכלי המון ירקות. אני לא יודע אם זה מתאים לך, אבל תזונה עשירה בדגים איכותיים טריים בתוספת הרבה ירקות, ודלת פחמימות מרוכזות (קמח, דגנים, תפו"א) נותנת תוצאות מעודדות וגם 8 ק"ג בחודשיים יכולים להיות מציאותיים.
    אל תשכחי שקל יותר להוריד משקל מאשר לשמור. להוריד מספיקים כמה שבועות או חודשים, לשמור - כל החיים. זה אפשר להשיג רק על ידי פעילות גופנית יומית ללא פשרות, ותזונה נכונה ומשביעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך אהרון!!

רוצהלהיותרזה
    05/05/2010

אני אחשוב על מה שאמרת!!
    (=

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי להגיד לך...

רוצהלהיותרזה
    05/05/2010

שאני באמת כבר הבנתי את זה-בלי פעילות גופנית והרבה ספורט אני לא ממש אגיע לתוצאות לכן נרשמתי למכון כושר והשבוע בתור התחלה עשיתי 3 פעמים 40 דקות ריצה.....הלוואי א-מ-ן-! שזה אכן יוביל אותי לתוצאות המבוקשות.... אני באמת לא מסוגלת יותר לסבול רעב ואין פשוט אין דרך אחרת..

ותודה רבה לך על תשומת הלב שאתה מקדיש לי ועל הרצינות שלך כלפי (=

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם נרשמת למכון כושר

אהרון רזון
    06/05/2010

חשוב לבצע 2-3 פעמים בשבוע גם אימוני התנגדות עם משקולות\מכשירים לשימור מסת השרירים , כי אחרת תרד עם ההרזיה, דבר שיגרום לירידה בקצב חילוף החומרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

דנה
    06/05/2010

כן.. אני מבינה ממך שזה לא בריא....
    אני רוצה רק לשתות את התה הזה..... פעליות גופנית זה לא משהו שאני אוהבת וגם אין לי זמן לזה....
    בכל זאת אם אני שותה את התה הזה זה ירזה? או שבלי פעילות גופנית אני לא ירד בכלל!??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש בעיה אחת....

רוצהלהיותרזה
    07/05/2010

אחרי שכל היום עובר כמעט בהצלחה מלאה ואחרי שכבר עשיתי את הספורט (10 ריצה 20 הליכה מהירה ו-20 ספינינג) אני נתקלת בהתקפי רעב לפני השינה וקשה לי לשלוט בעצמי וזה הורס לי הכל!! מה עלי לעשות כדי למנוע את התופעה המרגיזה הזאת?! )=

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה יעזור ...

אהרון רזון
    07/05/2010

מיד אחרי הפעילות שתי 2 כוסות מים ואכלי 2-3 תמרים גדולים. ארוחת הערב צריכה להיות תוך
    שעה\שעה וחצי מורכבת מפחמימות מורכבות וחלבון. דוגמאות: איטריות מקמח מלא עם גבינה 5%\
    2 פרוסות לחם מלא עם פרוסת צלי קר רזה\ קופסת סרדינים ללא שמן עם אורז מלא\חביתה (ללא שמן) מביצה + חלבון ביצה ופרוסת לחם מלא מרוחה בגבינה 3%. כל אלה עם סלט ירקות גדול כמנה ראשונה. אם לא מפריע לך להרדמות, זה צריך להיות כמה שיותר קרוב לשינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי,אבל...

רוצהלהיותרזה
    07/05/2010

זה ממש לא מפריע לי לאכול מאוחר לפני השינה,ההפך..זה גורם לי להרדם הרבה יותר טוב כי זה מעייף אותי...אז מבחינה זאת זה מצויין..עכשיו,יש לי שאלה: צריך לאכול חלבונים אחרי הספורט כי זה עוזר לבנות מסת שריר? זה נכון?
    אה ו..למה לאכול 3 תמרים גדולים? כאילו,מה המטרה בזה?

אשמח לתשובות,ושוב תודה(=

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרות

אהרון רזון
    07/05/2010

נכון, החלבון בונה את השריר כאשר הוא מלווה בפחמימות. החלבון הוא הלבנים והפחמימות הפועלים
    שבונים את הבניין.
    לתמרים יש אינדקס גליקמי גבוה, כלומר הפחמימות שבהם הופכים מהר לגלוקוז שנכנס למחזור הדם
    ומשלים חלק מהגליקוגן שנשרף במשך הפעילות. בלי הפעולה הזאת השריר הוא שמספק את הגליקוגן תוך פירוק מזערי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המידע...

רוצהלהיותרזה
    07/05/2010

אני אשתדל לעשות את מה שאמרת!!
    כולל לקנות תמרים (=

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו