הורדה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה במשקל
    יונהגו
    07/05/2010

אני בת 57 ובמשך 10 שני עליתי 10 ק"ג. גובהי 1.70 ואני שוקלת 74. מאוד קשה לי עם זה. אני מתעמלת פעמיים בשבוע, וצועדת כ-20 דקות מדי פעם כאשר במשך הצעידה אני רצה דקה כל פעם להעלות את קצב פעימות הלב. אני אוכלת ללא סוכר וללא גלוטן. לא מנשנשת, אוכלת 4 קוביות שוקולד מריר ביום והמתוק שלי זה 3 פריכות עם 2 כפיות טחינה גולמית ו-2 כפיות דבש ביום. לא אוכלת יותר מ-3 פירות ביום. האוכל שלי מאוד מבוקר ומדוד ובכל זאת לא רק שאני לא יורדת אלא עולה ובעיקר באיזור הבטן אבל גם סביב. זה די מתסכל אבל אני מרגישה שכל מה שאני עושה לא יעזור לי להוריד אף לא 1 ק"ג. אולי יש לך רעיון. תודה. דרך אגב אני לא יכולה לאכול מזונות מלאים (אורז וכדומה זה מזיק לי בקיבה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדה במשקל

הוספת תגובה

• אפשר לרזות

אהרון רזון
    07/05/2010

את לא מדווחות על התפריט היומי כולל כמויות, אך ברור שאת אוכלת לא נכון לנתונים שלך (כולל פ"ג), אחרת היית מרזה.
    אם אין לך בעיה עם הגלוטן, אין צורך להמנע, זה לא תורם להרזיה.
    4 קוביות שוקולד מריר = 170 קק"ל. 2 כפיות דבש = 40-50 קק"ל. זה קצת הרבה על בסיס יומי למי שרוצה לרזות. המנעי או צמצמי לחצי.
    מותר לנשנש ירקות, ובכלל הוסיפי הרבה ירקות טריים לכל ארוחה על חשבון פחמימות מרוכזות.
    פ"ג אירובית של לפחות שעה ביום (ללא תוספת אוכל) תגרום להרזיה. חשובה גם פעילות אנאירובית (בעיקר בגיל שלך) לבלימת איבוד מסת שרירים בתהליך ההרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו