המשקל לא זז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשקל לא זז
    ר.י
    13/05/2010

שלום,
    הפסקתי לעשן לפני כ-4 חודשים.הייתי מעשנת כ-2 קופסאות ליום וירדתי ל-0 סיגריות תוך יום אחד.
    מן הסתם עליתי במשקל ואני מרגישה כי חילוף החומרים בגופי השתנה.
    ניסיתי כל מיני סוגים של דיאטות בכדי לחזור למשקלי הקודם וכאילו גופי לא מגיב לכך וממאן לרדת במשקל.אני שותה גם המון מים.
    מטיבעי אני אדם רזה ופתאום אני הופכת לשמנה תוך כמה חודשים וזה מאד מתסכל אותי.
    אני מציינת כי אני שוקלת 65 קילו כיום והעיליתי 15 ק"ג תוך 4 חודשים שזה מוטרף.
    הצילו......מה עושים?
    יש לי הנכונות לדיאטה אך אני מתוסכלת מכך שכלום לא עוזר לי לרדת במשקל.
    אנא,עזרה בבקשה,מרגישה חסרת אונים וחסרת מוטיבציה עקב כל ניסיונותיי לרדת במשקל וחוסר התוצאות לעניין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשקל לא זז

הוספת תגובה

• הפסקת עישון

ליטל סמואל-לוי
    13/05/2010

ראשית אני רוצה מאוד לחזק אותך בהחלטתך להפסיק לעשן - עשית את הבחירה הבריאה ביותר עבורך, וברור שאינה פשוטה - וזה ראוי לציון.
    זה נכון שהפסקת עישון גורמת לשינוי בקצב חילוף החומרים (משום שהסגריות עשויות להגביר אותו מעט), שזה דבר מאתגר אחר כך בשמירה על המשקל, אבל למעשה זהו קצב חילוף החומרים הטבעי של גופך. אתגר נוסף הוא ללמוד לא להשתמש באוכל כתחליף לסיגריה מבחינת "עיסוק" עם הפה.
    לפיכך הקושי שלך הוא ברור אבל אין שום סיבה להתייאש. אם הפסקת לעשן זה אומר שיש לך אופי חזק. קשה לעשות את כל השינויים בבת אחת, לכן אני חושבת שעכשיו, אחרי 4 חודשים שאת לא מעשנת, תוכלי גם לעבוד ולהצליח בתחום הירידה במשקל. חשוב שתיהיה לך הכוונה נכונה לכן אני מאוד ממליצה לך לפנות לפגישה עם תזונאי/ת קלינית שתתאים לך תוכנית מיוחדת עבורך, עדיף על סמך קצב מטבולי אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההתייחסות

ר.י
    13/05/2010

מאחר והנני חד הורית ואין באפשרותי ללכת לדיאטנית פרטית,רציתי לשאול האם ישנם שירותים כאלה דרך קופ"ח כללית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו