שיפור תזונה + המלצה על גיינר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור תזונה + המלצה על גיינר
    דנה
    13/05/2010

שלום

אני מאוד רזה (גיל 30, משקל 46, גובה 1.66) , שובעת מאוד מהר וסובלת מעצירות כרונית (נזקקת לטיפות טבעיות לצורך התרוקנות)

אינני עושה ספורט, למעט פילאטיס פעם עד פעמיים בשבוע

התפריט עליו אני משתדלת להקפיד:

דגני בוקר - 2 כוסות חד פעמיות + בקבוק יוגורט אקטיביה לשתייה / עיזים

צהריים: פסטה / תפו"א + ירקות מאודים + גבינה מוקרמת

אחה"צ: בננה + תמרים

ערב: חביתה מ 2 ביצים + פיתה מקמח מלא + סלט + גבינות עיזים

האם תוכלו לשפר לי את התפריט?

האם תוכלו להמליץ לי על גיינר לצורך עלייה במשקל?

בתודה מראש

דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיפור תזונה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    13/05/2010

דנה שלום,

נסית להוסיף סובין חיטה? 2 כפות גדושות בוקר ולילה בתוך חצי כוס חלב. חשוב לשתות 2 כוסות מים אחרי.
    בנוסף הייתי רוצה שתוסיפי כוס עד 2 כוסות אפונה/עדשים/שעועית לבנה/גרגירי חומוס בצוהריים.
    תוסיפי 100 גר' אגוזים או שקדים ללא מלח, 3 כפות טחינה ו-2 כפות שמן זית (יכול להיות על הסלט או על לחם).
    תאכלי 3 פיתות מקמח מלא ליום.
    תקני סקנדישייק בבית מרקחת ותשתמשי לפי ההוראות המצורפות.
    הייתי רוצה גם שתעשי כל לילה תרגילי בטן.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד

אהרון רזון
    13/05/2010

את חייבת סלט עם כף שמן זית גם בארוחת הצהריים בנוסך לירקות המאודים. רצוי לאכול ירקות 3 פעמים ביום, בן היתר, זה עוזר גם ליציאות . הפסטה צריכה להיות מלאה (היא עדיפה על תפו"א).
    בננה גורמת לעצירות אצל בעלי הנטיה, עדיף לאכול יותר תמרים שלרוב עוזרים באופן משמעותי.
    הביצים גורמות גם כן לעצירות, אבל אני מבין שאת צימחונית, לכן לא אמליץ לך לוותר אלא להגביל.
    פעילות אירובית מתונה בנוסף לפילטיס תעזור נגד עצירות וגם תגביר את התאבון. הייתי ממליץ על שחיה, אך כל פעילות אחרת שמתאימה לך תעזור.
    אני לא ממליץ על שום גיינר, לא רק בגלל שהוא מוצר מתועש ויקר, אלא גם לא פותר את בעית המשקל לאורך זמן כמו הטמעת הרגלי אכילה טבעית בהתאם לנתונים והמטרות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה

דנה
    15/05/2010

לד"ר נסטור ולמר אהרון

המון המון תודה על המענה המפורט

מבטיחה לנסות ליישם את המלצותיכם

דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו