השמנה בדרך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה בדרך
    דניאל
    21/05/2010

שלום!
    אני בת 18, והצלחתי לשמחתי הרבה להוריד 7 קילו (במשך 7 שבועות)..!
    זה היה מאמץ מאוד קשה, אינטנסיבי, המון ספורט ודיאטה..אבל התוצאות מדהימות פשוט!
    אפילו ירדתי למידה 36!!! (ממידה 38!)
    אבל עכשיו מגיעה הבעיה...

את כל הדיאטה הזאת עשיתי לכבוד חתונה של בת דודה שלי, רציתי להיראות יפה!
    החתונה בארה"ב והשבוע אני טסה לשם,ואני פשוט מפחדת מפחדת מפחדת!!!!!
    להשמין שם! אלו בסה"כ שבועיים...אבל מתוכננים כל כך הרבה דברים בנוסף לחתונה, כמו ארוחת שישי במסעדה, ארוחת בארנץ', ערב בנות (עם המון המון אוכל טעים ומשמין) ובכלל הטיול הזה מלא בארוחות טעימות אך משמינות!!!
    ואני לא יודעת מה לעשות............ממש לא בא לי אפילו לנסוע רק מעצם המחשבה שאני אעלה במשקל שם...........................................................

בבקשה תעזרו לי, תתנו לי עצות ותעודדו אותי!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה בדרך

הוספת תגובה

• דניאל

ד``ר נסטור ליפובצקי
    21/05/2010

הי דניאל,
    כל הכבוד קודם כל על המאמץ. בעיני ירדת קצת מהר מידי. בכל מקרה מפני שלא תוכלי לברוח משפע האירועים שם, אני ממליץ לך להשתדל בארוחות לאכול בשרים וירקות תוך כדי כך שתתרחקי מלחם, אורז, תפוחי אדמה, פסטות ופחמימות שונות.
    כמובן הבעיה תהיה מנות מתוקות. שם תשתדלי להשתמש כוח הרצון שכבר הוכחת שיש לך ותחליטי לאכול מנה מתוקה אחת מקסימום ביום.

נסיעה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו