טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 16 שוקלת 49 וגובהי הוא 1.50 , רוצה להוריד במשקל. תפריטי הוא: בוקר-תפוח ויוגורט 0% ארוחת עשר: 2 פרוסות לחם מלא+ קוטג' 3%/ גבינה צהובה 5% + גמבה/ מלפפון/עגבניה צהרים: שניצל טבעול דייט (100 קלוריות)+ סלט גדול אחר- צהריים:3 פרכיות+פרי ערב: ביצה+ פרוסת לחם קל עם 2 כפיות קוטג' 3%+סלט( לפעמים אבוקדו)
עושה הליכות של 40-30 דקות כ- 4 פעמים בשבוע, וכרגע בתהליכים להירשם למכון כושר.
1. האם תפריט זה טוב? 2. האם זה בסדר בארוחת ערב פעם בשבוע לאכול גבינה בולגרית 5% 3. אני סובלת מעצירויות ומגזים האם זה קשור לתזונה שלי? 4. בארוחות שיש ושבת אני חורגת המתפריט ואוכלת כ-3 פרוסות חלה בכל ארוחה וגם קצת חומוס האם זה בסדר?
תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
וגם רציתי לשאול אם בארוחת צהרים במקום סלט ירקות אני אוכלת כ- 3 פעמים בשבוע סלט סלק אדום , נכיוון שאני לא אוכלת בשר זה טוב לברזל... האם זה מוסיף משמעותית בקלוריות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. התפריט טוב. היוגורט 1.5%. בצהריים הוסיפי גם גבינה. בערב תמיד סלט גדול, הלחם מחיטה מלאה. 2. בסדר, אפילו יותר מפעם. 3. זאת נטיה אישית אבל קשור גם לתזונה. נסי שבוע לאכול תמרים בתור פרי. הוסיפי כף סובין חיטה ליוגורט ובנוסף, פעם ביום דייסת סובין שיבולת שועל. 4. שלוש פרוסות חלה בכל ארוחה זה יותר מדי, צמצמי. 5. סלק אינו מקור מועדף לברזל, כי ספיגתו לא טובה. מבחינה קלורית אפשר לאכול בלי הגזמה
בעיקרון אני לא ממש פעילה ביום יום....אבל רציתי לדעת האם 1700 קלוריות ביום נחשב בכללי לכמות סבירה או נמוכה?? ועוד שאלה..בגלל שאני סופרת קלוריות באדיקות אני נמנעת הרבה מאוכל מבושל תבשילים למינהם כי אני לא יכולה למדוד את הכמות הקלורית המדוייקת שלהםץץץמה עליי לעשות?
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד