טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני בת 15, שוקלת 60 והגובה שלי 1.56-57 בזמן האחרון התחלתי להשמין ולא אכלתי בתזונה נכונה.. הבעיה שלי בדיאטה זה מה לאכול.. אני יכתוב לכם תתפריט שלי ואשמח אם תתקנו ותגידו מה במקום.. ארוחת בוקר: תה/נס + 2 כפיות בוכר, לחם מלא (צנים) עם קוטג' וירקות. ארוחת צהריים: אורז עם עוף וירקות עם פרוסת לחם או חביתה/ביצה עם ירקות ופרוסת לחם. בניים: פרי או מעדנן 2%. ארוחת ערב: מרק עם ירקות.
ספורט: אירובי 20 ד'ק ו30 סמיכות שכיבה בכל יום.
אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר: במקום סוכר, סוכרזית. עדיף לחם מלא רגיל. קוטג' 3% צהריים: אורז מלא או לחם - לא שניהם,, עוף ללא עור ושומן, חביתה לא מטוגנת בשמן אלא על טפלון. ביניים: במקום מעדן, יוגורט טבעי 1.5% ערב: מרק טבעי. הוסיפי פרי. ספורט: לפחות 40 דקות אירובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים