טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 12 מישקלי 50 הגובה שלי 56.5והתחלתי לעצמי דייאטה כזאות : בוקר-פרוסת לחם קל עים כף גבינה וחצי כוס גרנולה וחצי כוס חלב+2כוסות מיים בייניים (הפסקת 10)-פרוסת לחם קל בלי כלום ותפוח עץ הפסקת 1:15 -בננה /שזיף או פרי אחר... צוהוריים -בד"כ מה שאמא שלי מכינה ליפעמים עוף,לפעמיים מרק ירקות ,וכאן הגענו לעמצע הבעיה אמא שלי מכינה לנו ליפעמיים קוסקוס מלא אני לא יודעת אים לאכול מותר?? ערב-ביצה קשה עים סלט ירקות או פרוסת לחם קל עליו רסק עגבניות ואבוקדו .. ופריכית אורז זה טוב או לא ? האים כדאי לשנות מהדבר? אים כן תעייצו לי מה לעשות.. נ.ב מותר לי מסטיק ללא סוכר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הלחם צריך להיות מלא. כאשר אין עוף בצהריים צריך חלבון אחר (בקר רזה, דג, פשטידת גבינה וכו") מומלץ לאכול סלט ירקות טריים בכל ארוחת צהריים. אכלי דג לפחות פעמיים בשבוע אבל צלוי ולא מטוגן. הסלט צריך להיות ללא רוטב עשיר אלא מעט שמן או אבוקדו וגם מיץ לימון. מסטיק ללא סוכר (אם באמת זה כך) מותר.
בתיאבון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד