טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מעיין בת 14 וחצי אני כבר בערך חודשיים בדיאטה הגובה שלי הוא 1.53 ואני שוקלת 44.2 לפני הדיאטה שקלתי כמעט 47 עוד מעט מגיע החופש הגדול ואני רוצה תוך חודש להרזות עוד 2-3 קילו בגלל שאני מתחילה לעשות קמפיינים של דוגמנות ואני ממש חייבת גם בשביל זה וגם בשביל עצמי . אני אוכלת 2 לחם קל בבוקר עם ממרח אבוקודו חביתה... ושותה מים . בצהריים אוכל שאמא מכינה עוף ,אורז,שועית,ספגטי ,פלפל ממולא ... ובערב סלט לחם קל ,טוסט ,קופסת קוט'ג לאחר אימון כושר או פרי או אבטיח ובכאלו .. ממש לפעמים אני מרשה לעצמי שקית במבה או כמה קוביות שוקולד מריר לא יותר מידי ... אני הולכת לחדר כושר 3-4 בשבוע בהתמדה וכל פעם מורידה בערך 500 קלוריות האם זה אפשרי תוך חודש -3 שבועות להרזות שתיים שלושה קילו ? והתפריט שלי טוב ? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עם הנתונים שלך קשה לרזות עוד 2-3 קילו תוך זמן קצר וגם לא רצוי בגלל שאת עדיין מתפתחת. בין היתר זה עלול לגרום להפסקת המחזור החודשי. אם בניגוד לעצתי תרצי לרזות, תצטרכי לוותר בתקופה הזאת על במבה, שוקולד, לחם, אורז, ספגטי, טוסט ולהוסיף הרבה ירקות טריים. העוף צריך להיות ללא עור ושומן. החביתה ללא שמן. הרחיבי והעצימי את הפעילות האירובית ככל שאת מסוגלת ויכולה להרשות לעצמך. הערה: ייתכן שמורידה פחות מ500 קק"ל בגלל שהמכשירים בחד"כ מראים יותר ממה ששורפים בפועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בבוקר סלט ירקות כולל אבוקדו, אך ללא שמן, וביצה קשה\חביתה על טפלון בצהריים סלט גדול כמנה ראשונה, עוף ללא עור ושומן\דג טרי עם ירקות מבושלים כגון שעוית ירוקה, ברוקולי, כרובית, קישואים, גזר וכו". בערב רק אם זה אחרי אימון לאכול כמו שעכשיו כולל לחם, אחרת לוותר על הלחם ובמקומו ירקות מבושלים בנוסף לסלט. מיד אחרי האימון (תוך כמה דקות) כמה תמרים. ארוחת הערב תוך שעה, שעה וחצי אחרי האימון.
משלים מהר חלק מהגליקוגן שנשרף בזמן האימון וכך מפסיק את התהליך הקטבולי (פירוק השריר לצורך הספקת אנרגיה) לקראת השלב האנבולי (בניה). מעודד את שיחרור האינסולין הנחוץ לספיגת החלבון שבארוחה הקרובה (תוך שעה).
הדבר נכון גם אם עשיתי רק אימון אירובי (ריצה/הליכה במשך שעה וחצי או עד 10 וחצי ק''מ) ? או רק לגביי אימון בניית מסר שריר אותו אני מבצעת רק פעמיים בשבוע...
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד